Yer
Unknown
Esenlikler,

Herkese iyi günler, iyi sosyaller arkadaşlar. DenizBank'tan hesap açmayı düşünüyorum. Kullanan varsa kampanyalarından, avantajlarından, dezavantajlarından bahsedebilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Teşekkür ederim. Garanti, İş Bankası ve Yapı Kredi hesabım aktif olarak mevcut. 3. banka olarak düşünüyordum.
Bunlara ek olarak Kuveyt Türk önerebilirim ben de. EFT/havale ücreti yok ve çoğu bankayla ATM anlaşmaları var. Ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsunuz.

Para transferi için ve nakit paramı tutmak için Kuveyt Türk kullanıyorum. Garanti Bankası'nda da kredi kartım var. Bu tarz bir kombo yapılabilir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara ek olarak Kuveyt Türk önerebilirim ben de. EFT/havale ücreti yok ve çoğu bankayla ATM anlaşmaları var. Ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsunuz.

Para transferi için ve nakit paramı tutmak için Kuveyt Türk kullanıyorum. Garanti Bankası'nda da kredi kartım var. Bu tarz bir kombo yapılabilir bence.
Kuveyt Türk hesabım vardı kapattırdım hocam. Çok aktif olarak kullanmadığım için kapattırdım. Ücretsiz EFT/havale için ekstra bir banka hesabına pek gerek duymadım açıkçası. Ama tekrardan düşünebilirim.

Yan uygulama olarak İş Bankası'nın Nays kartını alabilrisiniz. İş Bankası hesabınız olduğundan otomatik Nays'lı oluyorsunuz.
Nays hesabım ve kartım mevcut hocam. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: