Oncelikle gecmis olsun. Bankadan birisi arayip Fatih Terim'in de icinde bulundugu bir fon icin para talep ederse inanmayin. Isin sakasi bir yana neden DenizBank kullaniyorsunuz ki Secil Erzan olaylarindan sonra direkt bitti o banka benim icin. Bildiginiz dolandirici bir banka.

@Görkem Say, hocam DenizBank kullanmıyorum ve kullanmak istediğim için de almadım. Adam bana kredi kartı kullanıyor musun dedi, ben de Ziraat Genç var dedim. Kredi kartıyla pek işim yok benim. Limit sorgulayalım mı dedi. Ben de hani adam da emek veriyor, para kazansın diye tamam gel bak dedim. Sonra da gönderecektim.

Benden sorgu için bilgi aldı, sonra adıma DenizBank'tan aidatlı kredi kartımın olduğunu söyledi. Benim telefona da DenizBank'tan kampanya SMS'leri falan geliyordu. Ben daha önce kart çıkartmadım, başvuru da yapmadım. Neyse, SMS'ler geliyor diye (telefon numarası da teyzemin adına) belki o işlem yapmıştır diye düşündüm. Aidatlı kredi kartını iptal edelim dedim, iptal yerine aidatsıza çevireyim dedi. Ben de aidatsız kartın ne zararı olabilir diye tamam dedim. Hani Enpara'da da aidatsız kartım var, bir masrafı falan yok.

Neyse sonra başladı hesap açmaya. Nakit avans tanımlanacak dedi, ben de 100 kere sorguladım bu nedir ne değildir diye. Adama da sordum bak ekstra ödemesi varsa istemiyorum diye. Yok ekstrası dedi, gecikince faizi oluyor vs. dedi. Ben de işim olmaz dedim, kapatırsın uygulamadan dedi. Dediği gibi de yaptım, 2.500 TL nakit avansı doğrudan ödeyerek iptal ettim. Bana 305 TL ek ücret yansıtıldı.

E kart da aidatlı kartmış. Adama bunları diyorum, bunların bilgisi sana verildi. SMS onaylarını verdin diye zırvalıyor. Ben bunlara SMS onayı vermedim ki, ben bana anlatılan şeylere verdim. 3 kuruş para kazanacak diye omurgasızlık yapıp yalan yanlış şeylerle kandırdı.

Yani özetle tamamen yalan üzerine söylemlerle beraber anlık gelişen bir olay oldu.

Mesut şu an panikle seni sistemde DenizBank'ın sahibi diye güncelliyordur artık.

Sonucu güncellersiniz merakla bekliyorum.
SMS attım adama şikayetime dair. Ben size bilgi verdim, siz onay verdiniz SMS ile vs. diye zırvalıyor. E bu düpedüz dolandırıcılık, ben adamın söylediği şeyler için onay verdim. Hayat sigortasına dair bir onayım olmadı ama bana ''o konuda size onay kodu geldi ve onayladınız'' diyor.

Bunları yazınca da ''okey'' yazıp engelledi.

SMS attım adama şikayetime dair. Ben size bilgi verdim, siz onay verdiniz SMS ile vs. diye zırvalıyor. E bu düpedüz dolandırıcılık, ben adamın söylediği şeyler için onay verdim. Hayat sigortasına dair bir onayım olmadı ama bana "o konuda size onay kodu geldi ve onayladınız" diyor.

Bunları yazınca da "okey" yazıp engelledi.

Müfettişler şubeye basınca da yüzlerine okey yazıp kapıyı kapatır artık.

Müfettişler şubeye basınca da yüzlerine okey yazıp kapıyı kapatır artık.
Valla CİMER'den vs. sonuç çıkacağını düşünmüyorum da ben bu adama kafayı taktım, uğraşacağım. Müsait olsam şu an gideceğim bankaya ama çalışıyorum, bırakıp gidemiyorum. Mecburen pazartesi gününe kaldı.

Öncelikle sattıkları şeye göre prim aldıklarının farkındalığı mevcut. Biliyorum yani. Buradaki sorun bu değil, ana sorun dolandırıcılık yaparak satmaları. Dürüstçe açık açık ifade etmedi neyin ne olduğunu. Ben nakit avansa ihtiyacım yok dememe rağmen zorla sattı, buna rağmen kaç kere doğrulattım geri ödemesi konusunda ekstraları var mı diye. Yok dedi, MobilDeniz'den kapatırsın istersen dedi. Ben de kartı alıp direkt uygulamadan kapattım ama 305 TL faiz işlemiş. Bana bunun bilgisini verdi mi? Hayır. Bana bu kart aidatsız dedi, karttan 1 yıl sonunda aidat alındığını söyledi mi? Hayır.

Bunun saflıkla alakası yok, her şeye ''he'' deyip geçmedim. Kaç kere sorguladım neyin ne olduğunu. Adam yalan bilgiler veriyorsa bu benim sorunum değil. Bu herife gün yüzü göstermeyeceğim. 300 lirasını öderim gerekirse ama yine de uğraşacağım bununla. Böyle omurgasızlar meslek sahibi olmamalı.
Yıllardır bu böyle. Güle güle kardeşim, istemiyorum diyecektiniz bu kadar.