DenizBank personel rezilliği ve sahtekarlık

DenizBank uzak durulması gereken bir banka bana göre, ben dükkana bile sokmam.
Vallahi benim de işim olmaz pek. Bi' Enpara kullanıyorum, mis gibi. Bir de Ziraat Genç var işte.

Öyle yüksek limite falan da ihtiyacım yok da öylesine maksat işi olsun diye baktırdım.

Hem yalan söylüyor kart aidatsız falan diye hem de onaylamadığım ve bilgim dahilinde olmayan işlemi yapıyor. Bir de pişkin pişkin telefonda "tamam iptal etmişsin işte vs." diyor.

Valla keyfine uğraşacağım galiba ben bu adamla ya.

Kendi cebi üç kuruş para görsün diye sahtekarlık peşinde koşuyor. Kendi sitelerinden şikayet oluşturdum, şikayetvar'a da yazdım, CİMER'e falan da bildireceğim. Bir şey olacağından değil de maksat adamın adı çıksın. Taktım kafayı adama.

Elemandaki vizyon kimsede yok yalnız. Adam seni tek kalemde ülkenin en çok kazanan %1'lik dilimine sokmuş, sen adama kızıyorsun. Bana böyle bir şey yapılsa Mesut'u geri arayıp hiç bozuntuya vermeden tam olarak şöyle yapardım:

Telefonu açana kadar darlardım, açtığı an gayet ciddi ve saygın bir ses tonuyla: Mesut bey merhaba. Sisteme girdiğiniz 300.000 TL'lik aylık gelir beyanım için teşekkür ederim. Sizden rica etsem o 300 bin liralık ıslak imzalı maaş bordromu ve 2 yıldır çalıştığımı iddia ettiğiniz şirketin adını bana e-posta ile iletir misiniz? Yarın diğer bankalara konut kredisine başvuracağım, gelir belgesi olarak DenizBank'taki mesut Bey'in resmi kaydını sunacağım. Bir de 2 yıldır çalıştığım şirketin konumunu atarsanız sevinirim, yarın gidip genel müdürlük koltuğuna oturacağım, neticede adamların haberi yok ama 2 yıldır oradaymışım.

DenizBank şikayet bölümünden de şikayetimi oluşturdum. İnat ettim ama, her yere yazacağım bu herifi. KVKK yüzünden telefon numarasını paylaşamıyorum maalesef.

Sen sırayla kağıtlara 4 haneli sayılar yaz, rastgele olsun kanka,

Yıllarca okulunu okuyup bankacı oluyorlar, şaklaban gibi sokağa salıyorlar. Üzülmüyorum bunlara.

Mesut Bey'i CİMER'ledim az önce. Keyfine uğraşacağım bu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…