DenizBank personeli tarafından dolandırıldım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Caner Uncu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
  • Etiketler Etiketler
    denizbank
Mesuut, yiğidom! Beni de 300.000 TL kazanan %1'lik kesime sok aslanım. Geçen kart başvurusu yapayım dedim world eko. Gelir belgesi istedi namissizlar. Mesut abim şipşak çözüyor vallahi sırf bilgiyi verince.

Mesut'un kaçıncı kurbanısınız kim bilir. Hakkını arama yetisine sahip olmayan, arayanı görünce de linçleyip dalga geçen bu üçüncü dünya ülkesinde gündelik kategorisine giriyor artık yaşadığınız olay. Geçmiş olsun.

Su universiteye gelen guzel hanimefendilerin yaptiklarindan olmus bu. Genelde universiteye yeni adim atmis gencler bu hanimefendilerin cilvelerine kapilarak kart actirir sonra da ugrasir dururdu. Adama cok bir sey olacagini sanmiyorum bu arada bankalar zorluyor zaten boyle yapmalari konusunda ama bankanin size borc cikarmis olmasi sacma zaten onu da halledeceklerini dusunuyorum.

Hakkını arama yetisine sahip olmayan, arayanı görünce de linçleyip dalga geçen bu üçüncü dünya ülkesinde gündelik kategorisine giriyor artık yaşadığınız olay. Geçmiş olsun.
Kendi rezilliğini numaramı engelleyerek örtmeye çalıştı ama bilmiyor ki ofisin kameraları ses kaydı da alıyor. Mağduriyetim çözülmezse zararına da olsa bu 3 kuruşa satılık herifle sonuna kadar uğraşacağım dava açarak. O zaman görür ''senin onayınla oldu'' demeyi. Kendi cebi üç kuruş para görecek diye şerefini satıyor millete bu Mesut denen herif.

• Onayım ve bilgim dışında METLIFE Hayat Sigortası yaptı, kartı teslim ederken böyle bir bilgi vermedi.
  • Bana adına aidatlı kartın var dedi, böyle bir şey yokmuş. Yalan söyledi.
  • Aidatsız karta çeviriyorum dedi, aidatlı kart verdi.
  • Öylesine taksitli nakit avans tanımlanacak, istersen direkt ödersin dedi. Direkt ödememe rağmen 305 TL faiz talep ediliyor.
  • Onayım ve bilgim dışında 2 yıldır çalıştığım ve 300.000 TL gelirim olduğu yazıldı.

Ama sorarsan Mesut masum, her şey benim onayımla olmuş. Ulan omurga ne önemli şey ya. Gerekirse giderim öderim 305 lirasını, cebine sadaka yapsın ama bu herife huzur vermeyeceğim. Umarım evlenip aile kurmamıştır, 3 kuruş için ruhunu satan eşim olsa utancımdan kendimi atardım.

Banka borç çıkarmıyor, kredi muslukları kapalı olduğu için sigortadan para kazanalım diye sıkıştırıyorlar, çaktırmadan iteleme yapılıyor bir de kredi kartına taksite falan bağlanıyor bunlar her ay otomatik ödemeli çekilmek üzere, saçma sapan sigortalar. SGK ne zaman batar ya da özel hastahanelere temelli muhtaç kalınır, ABD usulü o zaman bu sigortalar işe yarar ama böyle arada derede olunca kim ne diye para versin? Halinden memnun olan var, olmayan da kendisi gidip sorup soruşturuyor zaten özel sağlık/kaza/hayat sigortası vs. Bir akıllı sizsiniz herkes keriz hadi bakalım bugün kimin parasına çökelim kimi kerizleyelim kafası.

Türkiye'ye ABD usulü satış politikası getiriyorlar ama Türkiye sosyal bir devlet. ABD'ye gidip bilmemne business school okuyup oradaki sistemi araklayıp buraya yamamaya çalışmak başarı ise seveyim öyle başarıyı Allah'ın malları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…