My Asset 24
Becerikli
Sürücüyü görünce şaşırmadım nedense 
Yok 3'e atma, yok 40 üstü gitme, yok arka camının 4 parmak üstüne dubanın üstündeki boş şişenin sağ üst köşesini yerleştir tekte kır direksiyonu... Sistemimiz ehliyet vermiyor ki, ezber yaptırıyor. Otomatik fren sistemlerinin bu mallar yüzünden standart olması şart. Bir değil, iki değil, üç değil. Bir tarafta öfke sorunlu maganda erkekler, diğer tarafta Allah'a emanet süren kadınlar, olan da bizim üç kuruşluk arabaların değerine oluyor. Sonra ilanda da "İstanbul arabası, sağı solu çizilir normaldir" diye yazarlar.Ben merak ediyorum bunlar ehliyeti nasil aliyorlar?![]()
40 ustu gitme yok haric katiliyorum ehliyeti alirken sinavda 70 ile gitmistim.Yok 3'e atma, yok 40 üstü gitme, yok arka camının 4 parmak üstüne dubanın üstündeki boş şişenin sağ üst köşesini yerleştir tekte kır direksiyonu... Sistemimiz ehliyet vermiyor ki, ezber yaptırıyor. Otomatik fren sistemlerinin bu mallar yüzünden standart olması şart. Bir değil, iki değil, üç değil. Bir tarafta öfke sorunlu maganda erkekler, diğer tarafta Allah'a emanet süren kadınlar, olan da bizim üç kuruşluk arabaların değerine oluyor. Sonra ilanda da "İstanbul arabası, sağı solu çizilir normaldir" diye yazarlar.