KayraSpectre

Çalışkan
Ofis mobilya deposunda depo elemanı olarak çalışmayı düşünüyorum, görüşmeye gittim form doldurdum ama daha karar vermedim. Benden kararımı bekliyorlar. İşi de anlattılar deponun sorumluluğu ve düzeninden ben sorumlu olacakmışım ve sevkiyat için araba gelmeden önce gidecek malları paletlere koyarak hazırlayacakmışım ama çok büyük bir depo değil. Hatta büyük demek bile doğru olmayabilir. Bina gibi bir yerin içinde depo, ürünlerin çoğunluğu masa ama demonte şeklinde ve ağır olduğunu söylediler.

Çalışma saatleri 8.30-19.00, hafta sonu tatil. Sizce çalışılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalama bir maaş, yan haklar veriyorlar ise iyi. Orada öğretirler nasıl kaldıracaklarını diyeceğim de sanmıyorum. Evde kendinizi antrenman yapın derim. Belinizi ve sırtı kuvvetlendirin.

Hamal olarak kullanacaklar, 10.5saat çalışacaksın ve 32.000₺ maaş verecekler.
Son çaren değilse başka işlere bakmanı öneririm.
Türkiye şartların altında böyle hocam, kasiyerlik desen asgari veriyorlar o da 10 saat, sanayi desen fazlasıyla beter. Hepsinin zorluğu var, çoğunlukla asgari çalıştırıyorlar. Artık 30k üstü maaş bulunca şükür yarab diyorsun.

Günde 10.5 saat Cumartesi tatil olsa bile haftada 52 saat yapıyor bu tür iğrenç işlerde artık kimse çalışmadığı veya acil para ihtiyacı olan borcu olan çalışıp çıktığı için maaşı da yüksek gösteriyorlar. Sor; haftasonu tatilse mesai yoksa 1 ay dene işi. Sevmezsen maaşı alır çıkarsın.

Yani aylık 32'ye anca sigorta tam yatacak, öğle yemeği iş yerine ait olacak ve haftasonları tatil olacak o yük anca öyle çekilir.

Türkiye şartların altında böyle hocam, kasiyerlik desen asgari veriyorlar o da 10 saat, sanayi desen fazlasıyla beter. Hepsinin zorluğu var, çoğunlukla asgari çalıştırıyorlar. Artık 30k üstü maaş bulunca şükür yarab diyorsun.

Bence de hocam 10 saatten aşağı çalışmalı iş bulmak zor, anca vardiyalı işlerde 8-9 saat çalışma olabiliyor 10 buçuk saat benim için pek sorun değil ama işi yapabilecek miyim bilmiyorum.

Günde 10.5 saat Cumartesi tatil olsa bile haftada 52 saat yapıyor bu tür iğrenç işlerde artık kimse çalışmadığı veya acil para ihtiyacı olan borcu olan çalışıp çıktığı için maaşı da yüksek gösteriyorlar. Sor; hafta sonu tatilse mesai yoksa 1 ay dene işi. Sevmezsen maaşı alır çıkarsın.

Yani aylık 32'ye anca sigorta tam yatacak, öğle yemeği iş yerine ait olacak ve hafta sonları tatil olacak o yük anca öyle çekilir.
Yemeği onlar veriyormuş ama sigorta nasıl olur bilmiyorum iyi bir sigorta yaparlar galiba.

Hamal olarak kullanacaklar, 10.5saat çalışacaksın ve 32.000₺ maaş verecekler.
Son çaren değilse başka işlere bakmanı öneririm.
Nasıl işler önerirsiniz hocam ne tür işler kovalayayım