500 GB SSD kullanıyorum, sistemde yüklü olan 2 oyun var, sadece RDR2 ve CS2, ikisi toplam 220 GB yer kaplıyor fakat bana 50 GB falan kalıyor sadece boş. Bu neden olabilir sizce? Gereksiz program vs. yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Bu iki arkadasa ek olarak hiberfil.sys dosyasi da depolama alaninizi yiyor olabilir. Hazirda bekletmeyi (ve dolayli olarak hizli baslatma ozelligini) kapatarak hiberfil.sys'i yok edebiliyorsunuz, bu sayede biraz depolama alani acilmis olur.
Bu iki arkadasa ek olarak hiberfil.sys dosyasi da depolama alaninizi yiyor olabilir. Hazirda bekletmeyi (ve dolayli olarak hizli baslatma ozelligini) kapatarak hiberfil.sys'i yok edebiliyorsunuz, bu sayede biraz depolama alani acilmis olur.
Eki Görüntüle 34339
İndireceğim oyun için iş görür fakat anlamadığım konu nereden baksanız bana bi' 150 GB kalması lazım.
- Makaleler
- 7
Ayarlardan depolama kisminda diskinizi secip bir ekran goruntusu atabilir misiniz o zaman?
- Makaleler
- 19
Sistemde bir worm virüsü olabilir. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapınız. (İmzamda var linkleri)500 GB SSD kullanıyorum, sistemde yüklü olan 2 oyun var, sadece RDR2 ve CS2, ikisi toplam 220 GB yer kaplıyor fakat bana 50 GB falan kalıyor sadece boş. Bu neden olabilir sizce? Gereksiz program vs. yok.
Ayarlardan depolama kisminda diskinizi secip bir ekran goruntusu atabilir misiniz o zaman?
Sorunun kaynagi belli oldu sanirsam hocam
- Makaleler
- 19
Hocam cidden geri dönüşüm kutusunu silmeyi mi unuttunuz?
Hocam cidden geri dönüşüm kutusunu silmeyi mi unuttunuz?
Masaüstünde kötü gözüküyor diye gizlemiştim, her seyide Revo ile sildiğim için gelmedi hiç aklıma ya.
- Makaleler
- 19
Masaüstünde kötü gözüküyor diye gizlemiştim, her seyide Revo ile sildiğim için gelmedi hiç aklıma ya.
İyi bari hocam, sanırım sorun çözüldü.