Detaylar
Kim cevapladı?CIA gizli belgesi mi sakliyorsunuz hocam?
- Makaleler
- 4
Aha benim de depolama alanının durumu.
400GB ile ortalama 9 yil gecirdim. Siz nasıl dolduruyorsunuz bu kadar GB'yi bilmiyorum vallahi.Aha benim de depolama alanının durumu.
Eki Görüntüle 22377
- Makaleler
- 4
Ama merak etmeyin, yarın bir gün Samsung 970 EVO Plus alacağım, ondan sonra açılırım.
Ben gene bir şeylere dayanıyorum. GTX 1650'de bazı yeni nesil oyunlara bile dayanıyorum ama bilgisayar dayanmıyor.400GB ile ortalama 9 yil gecirdim. Siz nasıl dolduruyorsunuz bu kadar GB'yi bilmiyorum vallahi.
- Makaleler
- 9
Hocam bu kadar neyiniz var merak ettim cidden.
Elma ısıran
Üstün
Depolamayı yönetme konusunda kendimle övünürüm.
256 GB'lık MacBook'umun 67 GB'ı dolu sadece. Sadece iş yapabileceğim Adobe programları ve birkaç üçüncü parti sistem araç uygulaması yüklü.
64 GB'lık iPhone'umun ise sadece 40 GB'ı dolu. iCloud sağolsun telefonu çok rahatlatıyor.
Sürekli HDD arşivlerimi de kontrol edip, gereksiz yer kaplayan her şeyi silerek düzene sokarım. 10+ yıllık koca arşivim, tüm yedeklemelerim dahil sadece ama sadece 700 GB yer kaplamakta. İş için kullandığım depolama aygıtları biraz dolu sadece, çok fazla video, fotoğraf içerdiği için ama onlar da düzenli olarak biten işler silinmek suretiyle temizlenmekteler.
Manyağım bu konuda biraz, evet.

256 GB'lık MacBook'umun 67 GB'ı dolu sadece. Sadece iş yapabileceğim Adobe programları ve birkaç üçüncü parti sistem araç uygulaması yüklü.
64 GB'lık iPhone'umun ise sadece 40 GB'ı dolu. iCloud sağolsun telefonu çok rahatlatıyor.
Sürekli HDD arşivlerimi de kontrol edip, gereksiz yer kaplayan her şeyi silerek düzene sokarım. 10+ yıllık koca arşivim, tüm yedeklemelerim dahil sadece ama sadece 700 GB yer kaplamakta. İş için kullandığım depolama aygıtları biraz dolu sadece, çok fazla video, fotoğraf içerdiği için ama onlar da düzenli olarak biten işler silinmek suretiyle temizlenmekteler.
Manyağım bu konuda biraz, evet.
- Makaleler
- 4
Aklımdan bir şeyler geçiyor ama neyse, söylemeyeyim.
Bilgisayarda 256 GB depolamanın 207 GB'ı dolu.
Aklımdan bir şeyler geçiyor ama neyse, söylemeyeyim.