mauroicardi99

Yetkin
Dün saat 00.02 civarlarında, bugün 00.30'da Balıkesir'de 3.8 büyüklüğündeki depremlerin bildirimi 5.2 diye geldi. Düşünün ekrana bir anda bir sayaç çıkıyor 30 saniye sonra 5.2 deprem olacak diye sayaç sayıyor. Travma oldu artık. Uygulamayı silmekte istemiyorum Allah korusun bir deprem olursa falan diye. Bu 2-3 hafta önce böyle değildi uygulama kaç bildiriyorsa önceden ona yakın çıkardı. Şimdi ne oluyor?

Gördüğüm kadarıyla Android kullanıyorsunuz, bence Google'ın afet sistemine de güvenebilirsiniz. Şiddetli veya sallantı beklenecek afetlerde 15 saniye öncesine kadar bildirim yapabiliyor.
Google her şeye bildirim göndermiyor. Istanbulda yaşıyorum sadece 23 nisanda olan depremde bildirim gönderdi o da deprem başladıktan 3 saniye sonra. Sonra hissedilen baya deprem oldu hic göndermedi.

Google her şeye bildirim göndermiyor. Istanbulda yaşıyorum sadece 23 nisanda olan depremde bildirim gönderdi o da deprem başladıktan 3 saniye sonra. Sonra hissedilen baya deprem oldu hic göndermedi.
Konum servisiniz acık oldugunda bildirim alıyorsunuz genelde, ben de İstanbul'da yaşıyorum ve uyarıyı aldım, Sındırgı depreminde de.

Google her şeye bildirim göndermiyor. İstanbul'da yaşıyorum sadece 23 Nisanda olan depremde bildirim gönderdi o da deprem başladıktan 3 saniye sonra. Sonra hissedilen bayağı deprem oldu hiç göndermedi.

Uzaklığa göre bildirim hızı fark ediyor.
Mesela İzmir'de olan biri İstanbul'da olacak depremi 60 saniye önceden öğrenebiliyor. Tabii o sıra İstanbul'da sarsıntı başlıyor.

Sırf bu nedenle Android’e geçeceğim bir gün. Paraısyla uygulama alıyorsun, depremde yollamaz saçma sapan bildirimlerle can sıkar.

Dün saat 00.02 civarlarında, bugün 00.30'da Balıkesir'de 3.8 büyüklüğündeki depremlerin bildirimi 5.2 diye geldi. Düşünün ekrana bir anda bir sayaç çıkıyor 30 saniye sonra 5.2 deprem olacak diye sayaç sayıyor. Travma oldu artık. Uygulamayı silmekte istemiyorum Allah korusun bir deprem olursa falan diye. Bu 2-3 hafta önce böyle değildi uygulama kaç bildiriyorsa önceden ona yakın çıkardı. Şimdi ne oluyor?

Benim Google benimle dalga geçiyor gecenin ucunde deprem oldu diyor bakıyorum deprem haritasına sıfır.