1449

Üstün
Adana’dan herkese iyi akşamlar. Malum 6 Şubat depreminde monitörümün üstüne kartonpiyer düştü. Çok belli olmasa da çizikler ve çatlaklar var. Bir adet de ölü piksel var, depremden alakasız. 2022 temmuz ayında Hepsiburada’dan alındı. Garantisi yüksek ihtimal bitmiştir. Daha büyük ve yüksek yenileme hızlı bir monitöre geçeceğim içim satıyorum. Fiyatı ne kadar eder?

Adana’dan herkese iyi akşamlar. Malum 6 Şubat depreminde monitörümün üstüne kartonpiyer düştü. Çok belli olmasa da çizikler ve çatlaklar var. Bir adet de ölü piksel var, depremden alakasız. 2022 temmuz ayında Hepsiburada’dan alındı. Garantisi yüksek ihtimal bitmiştir. Daha büyük ve yüksek yenileme hızlı bir monitöre geçeceğim içim satıyorum. Fiyatı ne kadar eder?
Sarı siteden ortalama sağlam olanlara bak ona göre fiyatı öldürür ilan açarsın kozmetik hasarlı ve ölü pikselli diye.

IMG_7823.webp

IMG_7821.webp

IMG_7822.webp

IMG_7820.webp

Not: Ekranın üstündekilerin hepsi çiziktir.

Canımız kurtuldu o sırada monitörü boş ver 😒

İlk öncelikle geçmiş olsun lakin izler çok belli fiyatını düşüreceğini tahmin ediyorum normal bir fiyata koyarsanız da kimsenin akıl edip alacağını düşünmüyorum.

Geçmiş olsun tekrardan aktif kullanmak için kimse almaz monitörü kamera sistemi kuran elektrikçilere giderseniz 300 400 lira verirler onlara çok lazım oluyor.

Geçmiş olsun. Konu dışı olacak ama şöyle bir şey vardı depremzedeler için Kanada vatandaşlık veriyordu hiç düşündünüz mü?