Adana’dan herkese iyi akşamlar. Malum 6 Şubat depreminde monitörümün üstüne kartonpiyer düştü. Çok belli olmasa da çizikler ve çatlaklar var. Bir adet de ölü piksel var, depremden alakasız. 2022 temmuz ayında Hepsiburada’dan alındı. Garantisi yüksek ihtimal bitmiştir. Daha büyük ve yüksek yenileme hızlı bir monitöre geçeceğim içim satıyorum. Fiyatı ne kadar eder?
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Sarı siteden ortalama sağlam olanlara bak ona göre fiyatı öldürür ilan açarsın kozmetik hasarlı ve ölü pikselli diye.Adana’dan herkese iyi akşamlar. Malum 6 Şubat depreminde monitörümün üstüne kartonpiyer düştü. Çok belli olmasa da çizikler ve çatlaklar var. Bir adet de ölü piksel var, depremden alakasız. 2022 temmuz ayında Hepsiburada’dan alındı. Garantisi yüksek ihtimal bitmiştir. Daha büyük ve yüksek yenileme hızlı bir monitöre geçeceğim içim satıyorum. Fiyatı ne kadar eder?
İlk öncelikle geçmiş olsun lakin izler çok belli fiyatını düşüreceğini tahmin ediyorum normal bir fiyata koyarsanız da kimsenin akıl edip alacağını düşünmüyorum.
0192617362
Uzman
Geçmiş olsun tekrardan aktif kullanmak için kimse almaz monitörü kamera sistemi kuran elektrikçilere giderseniz 300 400 lira verirler onlara çok lazım oluyor.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri