Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Deprem konularını konu dışına açıyoruz. Ülkemiz deprem ülkesiyken, “Deprem” kategorisi açılabilir bence. Böylece bu tarz Deprem hakkında bilgi almak isteyenler kategoriyi ayrı olarak okuyabilir.

Artı 29 Eksi
Olabilir, artıladım. Öneriyi geliştirmek için söylüyorum, bu kategori içinde deprem öncesinde yapılması gerekenler, deprem anında yapılması gerekenler gibi önemli ve genel-geçer konular sabitlenerek bilinçlendirme çalışması yapılabilir. Elbette ki güvenilirliği kanıtlanmış bilgilerle bu moderatörler tarafından yapılmalıdır.

Deprem yerine afetler olup, orada her afet anında nelerin yapılması gerektiği hakkında bilgiler verilip, o konunun aktif kalması için ucuza afet ürünleri veya deprem çantası nasıl yapılır vs. gibi konular açılabilinir. Artıladım +1

Bana mantıklı geldi. Ülkemizin bir gerçeği deprem.

Dünya ve Türkiye Gündemi konusunun içinde konuşulabilir bence.
Yoksa bu konuyu açmazdım. Deprem hakkında ben dahil endişesi olanlar çok var. Ayrı olarak insanlar o kategoriye girip fikir alışverişi yapılabilir. Ayrıca sabit konularla “deprem esnasında yapılması gerekenler” gibi konular olabilir.
Bu arada Doğal Afetler daha mantıklı geldi. Öneri uygulanacaksa o tarz uygulanması daha doğru olur.

Deprem konularını konu dışına açıyoruz. Ülkemiz deprem ülkesiyken, “Deprem” kategorisi açılabilir bence. Böylece bu tarz Deprem hakkında bilgi almak isteyenler kategoriyi ayrı olarak okuyabilir.
Katılıyorum, hem önlem olarak güzel olur hemde güvenliğimiz için. Zaten İstanbul depremi yakın.

Katılıyorum, doğal afetler adı altında bir kategori açılabilir.
Konu sahibi arkadaşım istersen bu konuyla ilgili bilet aç. Biletin içine de bu konuyu linklersin ve tek kişinin talebi olmadığı gözükmüş olur.