Şans mı demeliyiz? Ne dememiz lazım bilmiyorum. 23.04.2025 günü, Türkiye saati ile 12:49'da merkez üssü Marmara denizi - [23.16 km] Silivri (İstanbul) olan MW 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 23 Nisan 2025. Arkadaşlar bir önceki deprem 23 Nisanda olduğu için. Yeni deprem 27.10.2025'te oldu. Instagram'da gördüklerimi yazmak istiyorum. 23 Nisan biliyorsunuz ki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Gazze'de çocuklar öldürülürken Türkiye'de 23 Nisan kutlanıyordu. İnsanların düşüncesi şuydu: Orada çocuklar ölürken Türkiye'de kutlama yapılması Allah tarafından bir uyarı diyorlardı. Şimdi 29 Ekim olacak ve deprem oldu yine. Bazı insanlar depremin şiddetini söylüyor: 6.2.
En'âm sûresi. Sizi çamurdan yaratan, sonra bir ecel (ömür süresi) belirleyen o'dur. Belirlenmiş ecel yalnız O'nun katındadır. Yine de siz şüphe ediyorsunuz. En'âm sûresi 2'inci ayet. 6:2
Yapay deprem yapıyor olabilirler diye düşünceniz var mı? Yağmurlar yağmaya başladı. Yağmur yağması ülkemiz için iyi. Kuraklıklar vesaire bunlar için iyi bir şey. Hem yağmur hem deprem değişik geldi bana.
En'âm sûresi. Sizi çamurdan yaratan, sonra bir ecel (ömür süresi) belirleyen o'dur. Belirlenmiş ecel yalnız O'nun katındadır. Yine de siz şüphe ediyorsunuz. En'âm sûresi 2'inci ayet. 6:2
Yapay deprem yapıyor olabilirler diye düşünceniz var mı? Yağmurlar yağmaya başladı. Yağmur yağması ülkemiz için iyi. Kuraklıklar vesaire bunlar için iyi bir şey. Hem yağmur hem deprem değişik geldi bana.
Son düzenleyen: Moderatör: