Bizim bulunduğumuz coğrafyanın böyle şeylere müsait olması çok normal ama özel günleri dini şeylerle birleştirip böyle bağdaştırmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Şubat 2023'te ülke çok sağlamını gördü. (Allah hepsinden bizi muhafaza eylesin)

Hmm. Bu Allah'in direkt İsrail'i durdurmak gibi bir sansi varken Türkiye'yi eglenmeyin diye uyarmasi... Allah'in Türkiye'ye garezi var galiba. Anadolu irfani Allah'in bir tek Türkiye'ye ozgu bir şey olmadigini bir turlu idrak edemiyor.

Neden ozel gunlerde olduguna dair bir cevabim yok ama ozel gunlerde olmasinin veya ozel gunlere yakin tarihlerde olmasinin hiçbir onemi de yok. Yilin herhangi bir gununde dahi olsa hazirlikli olacak ve halki hazirlayacak devlet. Allah'siz Japonya'ya bakabilirsiniz.

Boş konuşuyorsunuz. Deprem sadece Türkiye'de değil. Bütün dünyada oluyor. Rusya 8,8 depremini hatırlayın. Japonya demişsiniz, adamların raylı sisteminden binaları zarar bile görmüyor. Konuşurken birazcık mantıklı konuşun.

Boş konuşuyorsunuz. Deprem sadece Türkiye'de değil. Bütün dünyada oluyor. Rusya 8,8 depremini hatırlayın. Japonya demişsiniz, adamların raylı sisteminden binaları zarar bile görmüyor. Konuşurken birazcık mantıklı konuşun.
Eee, ayni seyden bahsediyoruz? Japonlar Allahsiz ve depreme hazirlar, madem Turkiye'nin Allah gibi yaratici ustun bir varlik arkasinda niye depremde bunca zayiat veriliyor diyorum ben de zaten? Sallamadan once iki defa okumanizi oneririm.

Eee, ayni seyden bahsediyoruz? Japonlar Allahsiz ve depreme hazirlar, madem Turkiye'nin Allah gibi yaratici ustun bir varlik arkasinda niye depremde bunca zayiat veriliyor diyorum ben de zaten? Sallamadan once iki defa okumanizi oneririm.
Haklısın. Arkadaşın yorumunu görünce ben de çok şaşırdım. İkiniz de aynı şeyi savunmuşsunuz da okuduğunu anlamadığı için sana sallamış. 🤣

Şans mı demeliyiz? Ne dememiz lazım bilmiyorum. 23.04.2025 günü, Türkiye saati ile 12:49'da merkez üssü Marmara denizi - [23.16 km] Silivri (İstanbul) olan MW 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 23 Nisan 2025. Arkadaşlar bir önceki deprem 23 Nisanda olduğu için. Yeni deprem 27.10.2025'te oldu. Instagram'da gördüklerimi yazmak istiyorum. 23 Nisan biliyorsunuz ki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Gazze'de çocuklar öldürülürken Türkiye'de 23 Nisan kutlanıyordu. İnsanların düşüncesi şuydu: Orada çocuklar ölürken Türkiye'de kutlama yapılması Allah tarafından bir uyarı diyorlardı. Şimdi 29 Ekim olacak ve deprem oldu yine. Bazı insanlar depremin şiddetini söylüyor: 6.2.

En'âm sûresi. Sizi çamurdan yaratan, sonra bir ecel (ömür süresi) belirleyen o'dur. Belirlenmiş ecel yalnız O'nun katındadır. Yine de siz şüphe ediyorsunuz. En'âm sûresi 2'inci ayet. 6:2

Yapay deprem yapıyor olabilirler diye düşünceniz var mı? Yağmurlar yağmaya başladı. Yağmur yağması ülkemiz için iyi. Kuraklıklar vesaire bunlar için iyi bir şey. Hem yağmur hem deprem değişik geldi bana.
Iyi de senin varsayım bastan patlak. Araplar, Allah'in Hicri takvimini kullanıyor. Yani Hristiyan Miladi takvime gore oldu saymıyor olayları. 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
6 Şubat? Şöyle saçma düşünceleri bırakın. Yukarıda kimse sandalyesine oturmuş Cities Skylines oynamıyor. Din'i böyle saçma şeylere alet edip seviyesini buralarda tuttuğunuz için bugün bu din'e mensup insanların çoğunlukta olduğu toplumların durumu bu şekilde ve başlarına olumsuz ne geliyorsa bu sebepten geliyor. Başlarına gelen olumsuz şeyleri bilimsel ve mantıksal düzeyde inceleyip ders çıkarmadıkları için her zaman 3. dünya ülkesi olmaya devam edecekler ve yönetenleri bu insanların sırtından bu dünyada cenneti yaşayacak.