Depremler neden özel günlerde oluyor?

Bizim bulunduğumuz coğrafyanın böyle şeylere müsait olması çok normal ama özel günleri dini şeylerle birleştirip böyle bağdaştırmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Şubat 2023'te ülke çok sağlamını gördü. (Allah hepsinden bizi muhafaza eylesin)

Boş konuşuyorsunuz. Deprem sadece Türkiye'de değil. Bütün dünyada oluyor. Rusya 8,8 depremini hatırlayın. Japonya demişsiniz, adamların raylı sisteminden binaları zarar bile görmüyor. Konuşurken birazcık mantıklı konuşun.

Dine inanırsın inanmazsın beni bağlamaz ama bu derece kafayı bozmak iyi değil. Sizin sonunuzu Enes Batur gibi görüyorum hocam. Esenlikler.

Eee, ayni seyden bahsediyoruz? Japonlar Allahsiz ve depreme hazirlar, madem Turkiye'nin Allah gibi yaratici ustun bir varlik arkasinda niye depremde bunca zayiat veriliyor diyorum ben de zaten? Sallamadan once iki defa okumanizi oneririm.

Eee, ayni seyden bahsediyoruz? Japonlar Allahsiz ve depreme hazirlar, madem Turkiye'nin Allah gibi yaratici ustun bir varlik arkasinda niye depremde bunca zayiat veriliyor diyorum ben de zaten? Sallamadan once iki defa okumanizi oneririm.
Haklısın. Arkadaşın yorumunu görünce ben de çok şaşırdım. İkiniz de aynı şeyi savunmuşsunuz da okuduğunu anlamadığı için sana sallamış.

Iyi de senin varsayım bastan patlak. Araplar, Allah'in Hicri takvimini kullanıyor. Yani Hristiyan Miladi takvime gore oldu saymıyor olayları.

Son düzenleme:
6 Şubat? Şöyle saçma düşünceleri bırakın. Yukarıda kimse sandalyesine oturmuş Cities Skylines oynamıyor. Din'i böyle saçma şeylere alet edip seviyesini buralarda tuttuğunuz için bugün bu din'e mensup insanların çoğunlukta olduğu toplumların durumu bu şekilde ve başlarına olumsuz ne geliyorsa bu sebepten geliyor. Başlarına gelen olumsuz şeyleri bilimsel ve mantıksal düzeyde inceleyip ders çıkarmadıkları için her zaman 3. dünya ülkesi olmaya devam edecekler ve yönetenleri bu insanların sırtından bu dünyada cenneti yaşayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…