Varsa da tek yolu ilaç tedavisi gibi duruyor. 3 yıla yakındır tedavi görüyorum ve hiçbir gelişme yok sadece daha da kötüye gidiyorum. İnsanların suçu bize atmalarından gerçekten nefret ediyorum, yok efendim tek ilaç tedavisi yetmez bir de terapi alman gerek, o da işe yaramıyor bir de kendim bir şeyler yapacakmışım spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi. Peki sonuç ne? Hiçbir şey, spor bana hiçbir zaman iyi hissettirmedi, hakkında sağlam kanıtlar olması işe yaramıyor maalesef, bende işe yaramıyor yani ne yapabilirim? Bazı geri kafalı insanlarda özellikle "akraba" denen illet iğrenç yaratıklar size kendi kendinize rol yaptığınızı söyleyecektir. Empati yoksunu canlılar bunlar maalesef, İnsan olduklarına dair bin şahit ister. Peki ne yapacağız derseniz bu depresyonla yaşayacaksınız istemeye istemeye, ben herhalde direkt oyunu oynamayı bırakacağım çünkü kimseye ne güvencim ne inancım kaldı. Doğru ilaç diye diye sahte umut veriyorlar, hiçbir ilaç işe de yaramayabilir. Böyle bir konu niye açtın derseniz şu anki tedavi yöntemlerinin ne kadar yetersiz olduğunu belirtmek ve yorumlarınızı merak etmem.