Bütçe
16.000 TL

efedeniz

Uzman
Herkese merhaba, başlıkta okuduğunuz üzere sadece bu amaçla kullanacağım, oyun, sosyal medya vesaire yüklemeyeceğim. Bu tableti tercih etmemin nedeni ekstra kalem almamak ve Samsung Notes uygulaması. Ayrıca çok basit işlemler yapacağım için (ders notu, test çözme, duruma bağlı doping hafıza) işlemcisi yüksek tabletlere fazladan para vermek istemiyorum. Sizce bu tablet 2-3 sene iyi idare eder mi?

Herkese merhaba, başlıkta okuduğunuz üzere sadece bu amaçla kullanacağım, oyun, sosyal medya vesaire yüklemeyeceğim. Bu tableti tercih etmemin nedeni ekstra kalem almamak ve Samsung notes uygulaması. Ayrıca çok basit işlemler yapacağım için (ders notu, test çözme, duruma bağlı Doping Hafıza) işlemcisi yüksek tabletlere fazladan para vermek istemiyorum. Sizce bu tablet 2-3 sene iyi idare eder mi?

Evet. Ders için bence aşırı F/P cihaz. Yanında kalem çıkması ve bu kalemin S Pen olması bile alınması için bir sebep. Ah kafam ah, keşke MatePad 11.5 yerine S10 Lite alsaydım.

iPad 60hz olmasına rağmen çok övülüyor. İstersen ikinci elden bir iPad A16 al.
iPad olarak 5.Nesil (2017) kullanmıştım iPad'lerin ekranı gerçekten iyi fakat yapısı gereği apk'lar yüklemiyor ve apk yükleme ara sırada olsa benim işime yaradığı için Apple kullanmıyorum. Zaten sıfır bir cihaz bakıyorum sağolun yinede.

Bütçe zorlanabilirse öğrenci indirimleri ile S10 FE alınabilir ama eğer bütçe S10 Lite'a yetiyorsa ders için fazlasıyla yeter. One UI ile uzun süre gider ders ve gündelikte.

iPad 60Hz olmasına rağmen çok övülüyor. İstersen ikinci elden bir iPad A16 al.

Düz model iPad'ler ders için kesinlikle alınmaz. Ekranla iç ekranı arasında boşluk olduğu için kalemi değdirdiğin zaman tak tuk ediyor sürekli; hem dikkat dağıtıyor hem de ekrana bastığında içine göçüp kalitesiz hissettirmesi de cabası. Ders için en az Air alınır.

Düz model iPad'ler ders için kesinlikle alınmaz. Ekranla iç ekranı arasında boşluk olduğu için kalemi değdirdiğin zaman tak tuk ediyor sürekli; hem dikkat dağıtıyor hem de ekrana bastığında içine göçüp kalitesiz hissettirmesi de cabası. Ders için en az Air alınır.
Ders için değilde başka ne için kullanılacak? Ben de alınırsa Air alınması tarafındayım.

Herkese merhaba, başlıkta okuduğunuz üzere sadece bu amaçla kullanacağım, oyun, sosyal medya vesaire yüklemeyeceğim. Bu tableti tercih etmemin nedeni ekstra kalem almamak ve Samsung Notes uygulaması. Ayrıca çok basit işlemler yapacağım için (ders notu, test çözme, duruma bağlı doping hafıza) işlemcisi yüksek tabletlere fazladan para vermek istemiyorum. Sizce bu tablet 2-3 sene iyi idare eder mi?
S10 Fe kullanıcısıyım, şimdiye kadar hiçbir uygulamada herhangi bir kasma takılma yaşamadım. S10 Lite'ın da benzer performans göstereceğini düşünüyorum. Ders için Samsung Notes çok başarılı; not almak, notları özelleştirmek, resim eklemek vs. çok kolay.