Ders için 20.000 TL'ye tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elrexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
  • Etiketler Etiketler
    tablet
Bütçe
20.000-24.000 TL

elrexy

Uzman
Bütçem, taş çatlasa, 24.000 TL. Laptopu elimden çıkarıp, tablet almak istedim. İlla, bu bütçenin zorlanmasına gerek yok. Telefonum HarmonyOS 3.1'e sahil Huawei P40 Pro. Huawei'i, doğal olarak, istiyorum. İsterse, 10.000 TL olsun, işimi görsün. Ders icin alınacak. Konu anlatım videoları izlerken durdurup, üstünde çözüp, devam etmek gibi işlere yarasın. Kalemi de iyi olmalı.

Huawei Matepad Air PaperMatte Edition öneririm. Kalemini ayrı almanız gerekiyor diye biliyorum aklınızda bulunsun.

MatePad 11.5 2025 veya MatePad 11.5 S yeterli olur.

En azından bu kadar para verip de neden tek sürüm güncellemesi gelmiyor diye hayıflanmazsınız.

Butceyi 15k civarina indirelim.

MatePad 11.5 2025 veya MatePad 11.5 S yeterli olur.

En azından bu kadar para verip de neden tek sürüm güncellemesi gelmiyor diye hayıflanmazsınız.

Farki ne olur ki?

Lansman olacakmis hangi cihazlar cikar acaba?

Son düzenleme:
@elrexy 11.5 S'in yonga seti biraz daha iyi ama ekran tarafında da 11.5 2025 modeli daha başarılı...

İllaki Huawei istiyorsan MatePad 11.5 2025 + kalem alabilirsin. Ama ben genel olarak Huawei markasını tavsiye etmiyorum.

@elrexy 11.5 S'in yonga seti biraz daha iyi ama ekran tarafında da 11.5 2025 modeli daha başarılı...

İllaki Huawei istiyorsan MatePad 11.5 2025 + kalem alabilirsin. Ama ben genel olarak Huawei markasını tavsiye etmiyorum.
Neden tavsiye etmiyorsunuz? Telefon huawei olunca tablet de huawei olsun istedim ben de.

Neden tavsiye etmiyorsunuz? Telefon Huawei olunca tablet de Huawei olsun istedim ben de.

Yazılım tarafında sıkıntılı... Hem resmi olarak Google servisleri desteği yok hem de güncelleme almıyorlar genelde (Sürüm güncellemesi).

Yazılım tarafında sıkıntılı... Hem resmi olarak Google servisleri desteği yok hem de güncelleme almıyorlar genelde (Sürüm güncellemesi).

Google sorun olmuyor P40 Pro kullanıyorum. Guncelleme pek elzem degil gibi sanki.

Google sorun olmuyor P40 Pro kullanıyorum. Guncelleme pek elzem degil gibi sanki.

İllaki Huawei tarzı bir şey istiyorsanız Honor'a bakın bence.

Alternatif olarak OLED ekranından dolayı Casper Pad H10'u da öneririm.

İllaki Huawei tarzı bir şey istiyorsanız Honor'a bakın bence.

Alternatif olarak OLED ekranından dolayı Casper Pad H10'u da öneririm.

Huawei tarz muhim degil de telefon Huawei olunca Huawei almak daha iyi olur diye dusundum. Honor AI ozellikleri iyi duruyor. Kalemi nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…