Amacım sadece ders ve telefonum Xiaomi.
Aslında onu ilk gördüğüm de direkt alacaktım fakat ekranı dışında bir özelliği yok 60Hz.

Yani pad 7 daha mantıklı olur ekosistem özellikleri çok iyi. Onun dısında ders yapacaksınız, 60 Hz çok önemli olmaz. Eğer dediğim gibi ekran önemliyse kesinlikle onu alın.

Yani pad 7 daha mantıklı olur ekosistem özellikleri çok iyi. Onun dısında ders yapacaksınız, 60 Hz çok önemli olmaz. Eğer dediğim gibi ekran önemliyse kesinlikle onu alın.
Pad 7'nin kalemi 1.5k ayrıca V9'un işlemcisi Pad 7'den daha iyi değil mi? Bu arada telefonu sonra değiştireceğim ilallah etmiştim bir daha xiaomi almam diye.

Pad 7'nin kalemi 1.5k ayrıca v9'un işlemcisi pad 7'den daha iyi değil mi? Bu arada telefonu sonra değiştireceğim ilallah etmiştim bir daha Xiaomi almam diye.

Pad 7 ekran ve işlemci yönünden daha iyi. V9'dan daha iyi üstüne ekosistemle güzel olur. Kalem hemen alınması zorunlu değilse çok sorun olmaz.

Pad 7 ekran ve işlemci yönünden daha iyi. V9'dan daha iyi üstüne ekosistemle güzel olur. Kalem hemen alınması zorunlu değilse çok sorun olmaz.
Eylül'ün 15'inde başlayacağım. Bu arada V9'da entegre olan yapay zekada inanılmaz bir anlık text to speech ve çeviri bulunuyor internet olmasa bile bunu yapabiliyor.

Eylül'ün 15'inde başlayacağım. Bu arada V9'da entegre olan yapay zekada inanılmaz bir anlık text to speech ve çeviri bulunuyor internet olmasa bile bunu yapabiliyor.
Yapay zeka falan önemliyse S10FE bak. Yakın zamanda Samsung’a geçicekseniz S10FE bak. Xiaomi’den devam ise Pad 7.

Hocam Honor pad v9'u mu aldınız? Honor pad v9'u aldıysanız. Memnun musunuz? Kalem desteği nasıl? Cevaplarsanız sevinirim.