Batuşş
Uzman
Arkadaşlar ben 9. sınıfım, edebiyattan 40 aldım bu yüzden ders çalışmak istiyorum, Fakat nasıl ders çalışılacağını bilmiyorum. Cevaplar için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Notların nasıl?Arkadaşlar ben 9. sınıfım, edebiyattan 40 aldım bu yüzden ders çalışmak istiyorum, Fakat nasıl ders çalışılacağını bilmiyorum. Cevaplar için teşekkürler.
Dostum öncelikle ders çalışmak dediği kavram bir günde olacak bir iş değildir. Ha çalışırsın sınavdan önceki gece ancak öğrenme gerçekleşmez. İlk önce bir plan oluştur kendine sonra öğrenmenin farklı yolları vardır bu yollardan hangisiyle daha iyi öğreniyorsan onu belirle. Okuldan eve geldin o dinlen ve o gün ne işlediysen ilk tekrar et sonrasında test ondan sonra ödevin varsa onu yap. İkinci günde aynısı yap. Üçüncü gün hem birinci gün öğrendiklerini tekrar et hem de o günü konusunu tekrarla ve tez çöz. Ayrıca ders çalışmak sana 2 ayda 3 ayda beklediğin etkiyi kazandırmazsa hiç dert etme. Tek dert etmen gereken şey planı iyi yaptın mı öğrenme yolun doğru mu bu plan senin işine yarıyor mu olsun. Emin ol bunu 10. sınıfın başından itibaren yapmaya başla eğer kusursuz yapabilirsen ve verimini alabilirsen edebiyattan aldığın 40 sana yks derce olarak geri döner.Arkadaşlar ben 9. sınıfım, edebiyattan 40 aldım bu yüzden ders çalışmak istiyorum, Fakat nasıl ders çalışılacağını bilmiyorum. Cevaplar için teşekkürler.
Edebiyat 40 din 70 matematik 0.şu an bu notlar girilmiş.
Edebiyat 40 din 70 matematik 0.şu an bu notlar girilmiş.
Anadolu.
Hocam daha bölmeyi bilmiyom ciddiyim ha troll falan değilim vallahi billahi.Temel matematikle başlamanız lazım. Ayrıca kitap da okuyun.
Dostum herkes okuyacak diye bir şart yok senin için en mantıklısı çıraklık olur. Boşuna yıllarını kaybetme.Anadolu.
Hocam daha bölmeyi bilmiyom ciddiyim ha troll falan değilim vallahi billahi.