Ders özetlerini ve notlarını küçük not defterlerine yazmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CyHaN_Atalay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 28
  • Etiketler Etiketler
    ders not

CyHaN_Atalay

Başarılı
İyi sosyaller. Bu sene mezuna kaldım ve kütüphaneye gidiyorum. Sabah 9.15'te gidip akşam 19.00'da dönüyorum eve çoğunlukla. Bu esnada dershane dersleri derken bir de saatler süren kütüphane mesaim var.

Şimdi, kütüphanedeki masa alanları yeterli lakin ben direkt okulda kullanılan defterleri büyük buluyorum. Yeni işlediğim konunun sorularını çözerken notlarıma bakıyorum ve bu yüzden ufak ajandalar kullanıyorum. Onlar da geçmişten kalma.

Neyse, yeni küçük not defterleri alsam ve onlara not etsem mantıklı olur mu sizce? Yoksa her şeye rağmen defter mi kullanayım? Önerileriniz var mı?

Tamamen senin çalışma sitiline göre değişebilir bu durum. Ben küçük bir not defteri içerisine önemli soru ve formülleri yazarak, özellikle kalıp soruları not ederek avantaj kazanıyordum.

Küçük not defterinden ziyade A5 boyutunda defterleri kullanmak mantıklı olabilir.

Hocam düzeltiyorum ben A5 boyutundaki not defterlerinden bahsetmiştim. Yani şu ajandalar gibi. Sizin ilk yazıda bahsettikleriniz post-it gibi bir şey sanırsam lakin ben konunun genelini yazmak amaçlı düşünüyordum. Lakin sorumun cevabını yine de aldım tabii O zaman A5 boyutlarında not defteri alacağım, teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…