Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Fen 15 net en az, Türkçe 16 net en az, Matematik 6-11 net, İngilizce 10, İnkılap ve Din Kültürü 9.

360-390 puanlardayım şu an ben ise 435-465 istiyorum, bu çalışmamış halim. Dershanedeki matematik hocam beni pek umursamıyor, soru falan soramıyorum anlamadığım yerleri. Zaten anladığınız üzere en kötü dersim matematik. Sizce dershane değiştirmek için çok geç mi kaldım?

Fen 15 net en az, Türkçe 16 net en az, Matematik 6-11 net, İngilizce 10, İnkılap ve Din Kültürü 9.

360-390 puanlardayım şu an ben ise 435-465 istiyorum, bu çalışmamış halim. Dershanedeki matematik hocam beni pek umursamıyor, soru falan soramıyorum anlamadığım yerleri. Zaten anladığınız üzere en kötü dersim matematik. Sizce dershane değiştirmek için çok geç mi kaldım?

Eh işte. Tam bir şey diyemeyiz. Ama biraz geç kalınmış gibi. Konu eksiklerini YouTube'deki videolarla veya Bazı uygulamalarda ücretli üyelik alarak sorularını gerçek öğretmenlere sorabilirsin. Uygulama adı: Kunduz.

Ailen o kadar emek harçamış sen dershaneye git diye birde seni umursamıyorsa oradakiler idare ile görüş.

Dershane saçmalıktan başka bir şey değil. Artık internet kaynak açısından derya deniz bir konumdayken çalışmayı bildikten sonra dershanenin hiçbir faydası yok. Ben olsam komple bırakırdım.