OnePC

Uzman
+ Çalışmalara kaldığım yerden, aynı şekilde devam edilecek.

+ Sadece TYT ve AYT matematikte hocaları takip etmek için ayrıyeten kaynak çözülecek.

+ Örneğin TYT matematikte ben 3D'lerden problem çalışıyorken, derste temel kavramlar anlatıldığında Orijinal'den temel kavramlar çözeceğim.

+ Örneğin ben AYT matematiğe ekim sonu gibi geçeceksem ama önceden derste ikinci dereceden denklemler anlatıldığında 345'i açıp ikinci dereceden denklemler çözeceğim.

+ Mesela ben fizikte ısı ve sıcaklık çalışırken, derste madde ve özellikleri anlatıldığında MEB Kazanım Testleri'nden ve Final Dergisi'nden o konunun sorularını çözeceğim. Fen kısmından ayrı kaynağa geçmeyeceğim. Bu kimya için de aynı, biyoloji için de aynı.

Fikirlerinizi bekliyorum.
@Testo Unit @Blackraven

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla dershane senin için tekrar aracı olacak, bu güzel bir şey.

İzleyeceğin yol güzel ancak illa en zor kaynakları çözmen gerekmez. Aksine bence orta seviyeden başlayarak zora doğru git çünkü önümüzde daha çok uzun bir süreç var. Bunun dahilinde de MEB ile ilerlemen güzel olacaktır.

Anladığım kadarıyla dershane senin için tekrar aracı olacak, bu güzel bir şey.

İzleyeceğin yol güzel ancak illa en zor kaynakları çözmen gerekmez. Aksine bence orta seviyeden başlayarak zora doğru git çünkü önümüzde daha çok uzun bir süreç var. Bunun dahilinde de MEB ile ilerlemen güzel olacaktır.
Matematikte normalde 3D VDD + 3D Soru Bankası çözüyorum ve çok iyi verim alıyorum. Geçen seneden Matematik altyapım vardı. Sadece AYT Matematiğe dershaneye göre geç geçeceğim için o yüzden 345 tercih ettim. Ama TYT Matematikte Problemler harici 3D'yi bitirdim o yüzden Orijinale geçmeyi düşünüyorum. Sadece Fen kısmında dediğiniz gibi MEB ile ilerlemeyi düşünüyorum.

Mesela Fizikte 345 çözüyorum şuan. Kimyada Orbital ve Biyolojide de Biyotik kullanıyorum. Ama dershane için Fen kısmında fazladan kaynağa geçmek istemiyorum. O zaman kendi çalışmalarım aksayacak diye düşünüyorum.

Matematikte normalde 3D VDD + 3D Soru Bankası çözüyorum ve çok iyi verim alıyorum. Geçen seneden Matematik altyapım vardı. Sadece AYT Matematiğe dershaneye göre geç geçeceğim için o yüzden 345 tercih ettim. Ama TYT Matematikte Problemler harici 3D'yi bitirdim o yüzden Orijinale geçmeyi düşünüyorum. Sadece Fen kısmında dediğiniz gibi MEB ile ilerlemeyi düşünüyorum.
Temeliniz var ise TYT'yi tam oturttuktan sonra AYT full odak gitmek derece yaptıracaktır. Ancak TYT'de boşlanmamalı. Bu kapsamda da alan denemesi günlük olarak çözülebilir, yorar diyorsanız da haftada 3 tane iyidir bence.

Bunun haricinde de fen dersleri için de MEB iyidir.

Kaynak seçiminiz de bence iyi. Kazanır gibisiniz.

Temeliniz var ise TYT'yi tam oturttuktan sonra AYT Full odak gitmek derece yaptıracaktır. Ancak TYT'de boşlanmamalı. Bu kapsamda da alan denemesi günlük olarak çözülebilir, yorar diyorsanız da haftada 3 tane iyidir bence.

Bunun haricinde de fen dersleri için de MEB iyidir.

Kaynak seçiminiz de bence iyi. Kazanır gibisiniz.

Evet ama mecburen Matematikte 1 kaynak daha çözmem gerekiyor. Normalde 3D'nin hepsi bitince geçecektim Orijinale. Dershaneyi takip etmek için geriden geleyim dedim. Branş denemesine geçmek için 1-2 ay daha bekleyeceğim. Şu an netlerim 17-18 bandında. 2 ay önce 5-6 net yapıyordum. 25 civarına gelince yavaştan denemelere geçmeyi düşünüyorum.

Sadece AYT Matematikte AYT Fen kısmında tekrar yapmış olmayacağım. Hocalar anlatınca bireysel çalışmamdan önce çözmüş olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öbür konuda yazdığım gibi dershanenin dediğini yap vakit arta kalırsa ilerle. Böylece dershanede anlatılan dersler tekrar niyetinde olur konular iyice oturur.