OnePC

Uzman
Merhaba. Bizim dershane eylül ayının ikinci haftasında başlayacak. Ben kütüphane + deneme sınavı + eksiğim olduğu zamanlarda birebir şeklinde düşünüyordum. Dershanede müfredat TYT + AYT karışık. Örnek veriyorum 1 haftanın içinde TYT biyoloji dersi de var AYT biyoloji dersi de var. Ama ben genel olarak önce TYT sonra AYT şeklinde çalışıyorum. Ağustos'un başında başladım.

Sınıf dersleri 5 kişilik oluyor. Girmeyi istememe sebebim geçen seneki gibi dersi işletmek isteyen kişilerin olabilme olasılığı.

Ben YouTube'dan videolar izliyorum ve çok memnunum. Her şey birbirine karışacak diye korkuyorum.

Mesela biz kimyada AYT gazları bitirdik diyelim ama ben daha kişisel olarak TYT kimya çözüyorum. Nasıl gazların sorusunu çözeceğim?

Şu an AYT kitabı alıp hoca ile paralel götürmek istemiyorum çünkü ben kişisel olarak izlediğim hocanın kampından sonra çözüyorum o konunun sorularını.

Kafam şu an aşırı karışık. Dershanede yetkili müdür girmem gerektiğini söylüyor. Haftalık 22 saat derse gireceksin. Birebirler haftalık 5-7 saar veriliyor o senin için yeterli olmaz dedi. Ben 1 aylık kendi planımı uyguluyordum ve hepsi birbirine karışacak.

Ama bir yandan TYT'de bitirdiğim konuları tekrar göreceğim ve bu tekrar olmuş olacak. Bir yandan AYT konularını kendim kişisel olarak çalışmadan önce göreceğim ve kafama oturmuş olacak. İleride çalışacağım zaman daha rahat olacağını düşünüyorum. Ama yine kafam karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip mekanizması her zaman iyidir. Dershane programını kendi programına adapte et. 5 kişilik sınıfta ders kaynatılmaz hoca acemi değil ise. Dershane zaten programı yapmıştır konuları garantilemişlerdir. Sen bunun üzerine ekstra katacaksın.

Takip mekanizması her zaman iyidir. Dershane programını kendi programına adapte et. 5 kişilik sınıfta ders kaynatılmaz hoca acemi değil ise. Dershane zaten programı yapmıştır konuları garantilemişlerdir. Sen bunun üzerine ekstra katacaksın.
Ben Fen kısmında TYT ve AYT’yi karışık gitmeyi düşünmemiştim hiç.