Cheriel

Uzman
Meslek lisesindeyim, AYT derslerini görmedim. Fizik, kimya ve biyolojiyi sadece 10. sınıfa kadar gördüm. 11. sınıfta temel matematik aldım. YKS'ye girerken hangi alandan girmem mantıklı olur? Aklımda sayısal ya da eşit ağırlık (EA) var ama sayısal dersler hakkında bilgim olmadığı için zor gelir mi? 10 ay içinde AYT'yi tamamlayarak sayısaldan girmek mantıklı olur mu? Bölümüm otomasyon.

Hocam zor MF ama tmden daha kolay olacaktır altyapınız zayıf ise MF altında kalabilirsiniz yeteri kadar çalışmaz iseniz ama hedefniz ne asıl önemli olan o

Hocam bana kalırsa boş verin YKS'yi, alanınız neyse o yönde mesleğinizi ilerletmeye bakın. Şu an piyasa, zanaatkar arıyor. İş ahlakı ve etiği de edinirseniz güzel işler yapar ve güzel miktarlar kazanırsınız.

Hocam zor MF ama tmden daha kolay olacaktır altyapınız zayıf ise MF altında kalabilirsiniz yeteri kadar çalışmaz iseniz ama hedefniz ne asıl önemli olan o

Bir hedefım daha yok ama aklımda hemsırelık var.

Hocam bana kalırsa boş verin YKS'yi, alanınız neyse o yönde mesleğinizi ilerletmeye bakın. Şu an piyasa, zanaatkar arıyor. İş ahlakı ve etiği de edinirseniz güzel işler yapar ve güzel miktarlar kazanırsınız.

Stajı asansor fırmasında gorucem orada kalıp usta da olabılırım ama masa bası calısmak daha iyi gibi evet usta olunca daha fazla maas alacağım ama yorucu iş ıstedıgım puanı tutturamazsam mecburen usta olmaya calısacagım.

Son düzenleme:
Stajı asansor fırmasında gorucem orada kalıp usta da olabılırım ama masa bası calısmak daha iyi gibi evet usta olunca daha fazla maas alacağım ama yorucu iş ıstedıgım puanı tutturamazsam mecburen usta olmaya calısacagım.

Diger yol daha yorucu. YKS calis + uniye git ve 4-6 yil unide ortalama kas + unide ortalama kasarken bir yandan kuluplerde etkinliklerde network yapmaya calis + dil ogrenerek, cift anadal, cift yandal ve secmeli derslerle kendini gelistir + mezun olduktan sonra asgari ucrete ise gir + girdigin iste kendini gelistirmeye devam et. Tum bunlarin sonunda belki masa basi oturup idare eder bi maas alirsin. Ustelik bu anlattigim ise girene kadar olan surec. Ise girdikten sonra oradaki calisma saatleri, yolu, mobbingi falan filan derken bir kadar da iste yrulacaksiniz. Ayrica torpil isini hic konusmadik bile.

Asansore devam ederseniz kafa yormadan isine girip calisacaksin. Vucut yorulacak ama beyin rahat kalacak. Iste calis yorul, aksam eve geldiginde bilgisayari acip oynayabilirsin. Halisahaya gidebilirsin falan ama masabasi is icin ugrastiginda sansli degilsen eve gittiginde tek yapmak istedigin sey yemek bile yemeden uyumak olacak.

Hemde parasi da iyidir.