Thanos

Üstün
Dostlar, normalde bu işlerle yakından uzaktan pek alakam yoktur ama bugünlerde bir şey dikkatimi çok çekiyor. Ben genel olarak teneffüslerde, büyük aralarda lobide danışmadaki hocalarla sohbet ederim. Sohbet ederken iki gündür bizim dershanenin lobisinin danışma masasının hemen çaprazında koltuklarda oturuyorlar. Orada ben ne zaman danışmada olsam iki tane kız orada oturuyor. Çaktırmadan her arkamı döndüğümde de bu kızı bana bakarken istisnasız yakalıyordum. "Canı sıkılmıştır, bazen ben de bakıyorum, olabilir, normaldir." dedim ama bugün akşam arasına çıkacağımız vakit herkes telefonları almak için dolaba gittiğinde ben de telefonu almaya giderken benden hoşlandığını düşündüğüm kız karşısındaki kız arkadaşına bakarken karşısındaki kız arkadaşı beni fark etti ve bahsettiğim kız da direkt bana baktı. Sizce bu kız benimle ilgileniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Duygularını veya düşüncelerini saklamaya çalışıp başaramamış gibi duruyor. İlgisizliğini sürdür bir müddet daha, ortamlarınız kesişiyorsa illaki bir yerden sonra senle konuşmak isteyecektir.

Duygularını veya düşüncelerini saklamaya çalışıp başaramamış gibi duruyor. İlgisizliğini sürdür bir müddet daha, ortamlarınız kesişiyorsa illaki bir yerden sonra senle konuşmak isteyecektir.
Ortak noktamız yok sadece bakışma var, yani hep böyle bakışma sürecek gibi duruyor.

İlk adımı o atsın. Sonra kızın gözünde kolay elde edilebilir görünürsün. Eğer atmazsa zaten ciddi bir hoşlanma yoktur. Atarsa zaten sende ilgi verirsin.

Git arkadasca yaklas, bi' tanis bakalim. Insanlar neticede konusa konusa anlasir. Herkes senden hoslanacak, veya herkes ile sevgili olacaksin diye bir sey yok. Belki cok iyi iki arkadas olacaksiniz? Ha, gonlunuz el veriyorsa ve anlasirsaniz sevgili de olabilirsiniz, o ayri mesele. Ama birbirinizi bi' taniyin bakalim arkadasca.

Git arkadasca yaklas, bi' tanis bakalim. Insanlar neticede konusa konusa anlasir. Herkes senden hoslanacak, veya herkes ile sevgili olacaksin diye bir sey yok. Belki cok iyi iki arkadas olacaksiniz? Ha, gonlunuz el veriyorsa ve anlasirsaniz sevgili de olabilirsiniz, o ayri mesele. Ama birbirinizi bi' taniyin bakalim arkadasca.
Üstadım ben kızdan hoşlanıyorum demedim zaten, tanışma işi için de aramızda ortak bir alan yok. Şimdi gidip dümdüz koltuklarda otururken merhaba nasılsın desem garip kaçmaz mı?

@TerabyteForever, @sobyuysa, @SF26, Bugün dershaneden çıkarken kızın arkadaşı ile beraber benden hoşlandığımı düşündüğüm kıza dedi ki "çok dikizliyorsun." Bunu bilerek mi yaptılar onu da tam anlayamadım.

Üstadım ben kızdan hoşlanıyorum demedim zaten, tanışma işi için de aramızda ortak bir alan yok. Şimdi gidip dümdüz koltuklarda otururken merhaba nasılsın desem garip kaçmaz mı?
Niye kacsin anlamadim? Bir bahane uydurursun iste "ya enerjini begendim ondan tanismak istedim" falan filan... Ha ortak alan olsa daha iyi olur da ortak alan olmasa da gidip tanisabilirsin yani.

@TerabyteForever, @sobyuysa, @SF26, Bugün dershaneden çıkarken kızın arkadaşı ile beraber benden hoşlandığımı düşündüğüm kıza dedi ki "çok dikizliyorsun." Bunu bilerek mi yaptılar onu da tam anlayamadım.
Boyle nuanslari cok umursamani tavsiye etmem acikcasi. Lise hayatim bu nuanslari umursayarak gecti ve iliski konusunda bir sey elde edemedim. Eger tanimak istiyorsan git medeni bir sekilde tanis. Ya da bakismaya devam et.

Tavsiyem ortak yön yoksa kesişeceğiniz bir yön yoksa tanışmaman. Sohbet edebileceğiniz ortak yön olmadan iş arkadaşlık bile olsa ilerlemek zordur. Ortak yön olmadan bir şekilde başarsanız bile birbirinizden sıkılırsınız.

Pek bir hoşlantı gibi gelmedi hocam bana da mesela yıllardır böyle bakan kızlar var ne bir adım attılar ne bir şey öyle tipini garip bulmuş ya da öylesine bakmış olabilir.