Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar selam, Eylül ayında bir dershaneyle YKS serüvenime başladım. Hiç ders çalışmayı bilmeyen biri olarak güzel başladı, hocalarım iyiydi vs. ama daha sonrasında kafam açıldı ve güzel netlere yükseldim. Şu anda kendi çalışma programlarımı yapıyorum ve dershaneden hiç verim alamıyorum, toplam anlaştığımız taksitlerin neredeyse hepsini ödedik, 2 taksit kaldı sadece.

Daha dershanenin bitmesine 4 ay var. Kitap ücretini vs. çoktan vermiş olmamız gerekiyor ama son 2 ay biz kitap ücretini alacaktık vs. diye ayrılma bedelimi fazladan çıkartabilirler mi? Ya da hiç para vermeden ayrılabilir miyim? Kalan taksitler de 6x2 şeklinde. Ben dershaneye zaten 1 aydır doğru düzgün gitmiyorum sadece denemelerini kullanıyorum. O yüzden bırakmak daha mantıklı geldi.

Seninle benzer durumu bende yaşadım. Ancak takip mekanizmasını tamamen koparmak riskli. Sadece denemelerine gidecek şekilde anlaşabilirsiniz. Ailene ne istediğini söyle geri kalan mali işleri onlar halletsin böylece senin kafan ders dışı işlere yönelmezsin.

Seninle benzer durumu bende yaşadım. Ancak takip mekanizmasını tamamen koparmak riskli. Sadece denemelerine gidecek şekilde anlaşabilirsiniz. Ailene ne istediğini söyle geri kalan mali işleri onlar halletsin böylece senin kafan ders dışı işlere yönelmezsin.
Yani takip mekanizmasi falan oldugunu dusunmuyorum bizim dershanenin. Torpil yuvasi, klasik Turkiye. Dediginiz gibi taksitten fazla cayma bedeli cikarirlarsa sadece denemelere giderek devam edecegim.