Yeni sistem alacağım elbette, fakat şu an için imkânsız maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Eğer işlemciniz beslerse 2.el çok uygun fiyata 750 ti alın. 2013 model olmasına rağmen fena olmayan performansı var.
Şimdiden hayırlı olsun.Yeni sistem alacağım elbette, fakat şu an için imkânsız maalesef.
i3-2120 işlemcim de daha fazla yatırım yapmayacağım, ölü yatırım be. Radeon HD 4830 son yatırımımdı SSD ile. Direkt Ryzen 7 7800x3D işlemcili bir sisteme geçerim şu an imkanlarım olsa.Eğer işlemciniz beslerse 2.el çok uygun fiyata 750 ti alın. 2013 model olmasına rağmen fena olmayan performansı var.
Teşekkürler! Aslında ben de biliyorum, biri 2009'dan kalma biri de 2008'den kalma işte imkanlar oluşmuyor yeni sistem için.
Hocam bugün için bir Kocaeli'li olarak olanlardan dolayı biraz sinirliyim. Daha türkçeyi doğru düzgün yazamayan hacktivist(mişmiş)ler yüzünden önemli bir randevuya geç kaldım. İlk bir kentkart sisteminde sahte canlı bomba ihbarı, sonra da E-komobilin hacklenmesi.. benim gibi bir sürü masum insan mağdur oldu ve Kocaeli'nin siyonizmi destekleyecek bir harekette bulunmamıştı. Sırf bir telegram kanalı reklamı için o sırada kaç hat aktifti bilmiyorum ama orada bir sürü insan mağdur oldu ve zamanı boşa gitti. Ben başka bir şey demiyorum..
1000 TL altı bulursanız alın derim.i3-2120 işlemcim de daha fazla yatırım yapmayacağım, ölü yatırım be. Radeon HD 4830 son yatırımımdı SSD ile. Direkt Ryzen 7 7800x3D işlemcili bir sisteme geçerim şu an imkanlarım olsa.
i3-2120 işlemcim de daha fazla yatırım yapmayacağım, ölü yatırım be. Radeon HD 4830 son yatırımımdı SSD ile. Direkt Ryzen 7 7800X3D işlemcili bir sisteme geçerim şu an imkanlarım olsa.
Teşekkürler! Aslında ben de biliyorum, biri 2009'dan kalma biri de 2008'den kalma işte imkanlar oluşmuyor yeni sistem için.
Eliniz bollaşınca imkanlar dahilinde yeni bir sistem alırsınız ama ufak bir bütçe var ise GTX750 ya da RX550 gibi kartlar birkaç hamburger parası olduğu için düşünmeni tavsiye ederim.
Her şey gönlünce olur umarım
Teşekkürler hocam.
Allah hackerinde vizyonlusunu nasip etsin, mülteci tayfadan hack yiyoruzHocam bugün için bir Kocaeli'li olarak olanlardan dolayı biraz sinirliyim. Daha türkçeyi doğru düzgün yazamayan hacktivist(mişmiş)ler yüzünden önemli bir randevuya geç kaldım. İlk bir kentkart sisteminde sahte canlı bomba ihbarı, sonra da E-komobilin hacklenmesi.. benim gibi bir sürü masum insan mağdur oldu ve Kocaeli'nin siyonizmi destekleyecek bir harekette bulunmamıştı. Sırf bir telegram kanalı reklamı için o sırada kaç hat vardı bilmiyorum ama orada bir sürü insan mağdur oldu ve zamanı boşa gitti. Ben başka bir şey demiyorum..
Çok teşekkürler, umarım. Sizlerin de gönlünce aynısı olur umarım.Eliniz bollaşınca imkanlar dahilinde yeni bir sistem alırsınız ama ufak bir bütçe var ise GTX750 ya da RX550 gibi kartlar birkaç hamburger parası olduğu için düşünmeni tavsiye ederim.
Her şey gönlünce olur umarım![]()