Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
E-postadan hiç mesaj gelmemişti ama bugün Steam'in istemcisinden girince bir hesap bildirimi olduğunu belirtip önümde boş bir destek mesajı açıldı. Ancak hiçbir şekilde ne olduğu yazmıyor, sadece siyah bir ekran var ve normal destek sitesine girince hiçbir şey görünmüyordu.

Ekran görüntüsü 2024-09-05 150029.webp

Ekran görüntüsü 2024-09-05 150033.webp

Baktığımda herhangi bir yasaklamam yoktu, oyunlar da halihazırda açılıyor ama ne olabileceği hakkında hiçbir fikrim yok. İnterneti de değiştirmeme karşın durum hâlâ böyle.

Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-postadan hiç mesaj gelmemişti ama bugün Steam'in istemcisinden girince bir hesap bildirimi olduğunu belirtip önümde boş bir destek mesajı açıldı. Ancak hiçbir şekilde ne olduğu yazmıyor, sadece siyah bir ekran var ve normal destek sitesine girince hiçbir şey görünmüyordu.

Eki Görüntüle 80927

Eki Görüntüle 80926

Baktığımda herhangi bir yasaklamam yoktu, oyunlar da halihazırda açılıyor ama ne olabileceği hakkında hiçbir fikrim yok. İnterneti de değiştirmeme karşın durum hâlâ böyle.

Bunu nasıl çözebilirim?

Kalıcı ban yemiş olabilirsiniz.
profilinize bakın. bende de böyle oldu.
1725539574724.webp

Bir bug olabilir mi?
Konuyu "pp"den dolayı ben açtım sandım.
Yüksek ihtimal bir bug olmuş hocam. Şu an girdiğimde mesela gözüküyordu. Gelen bildirim de hiç engelle ilgili değilmiş.

1725560222630.webp

Konudan bağımsız olarak evet bir ara sizin gönderilerinizden ötürü bende ben açtım sanıyordum :D