Rehber Detaylı TWRP derleme rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Physic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    twrp
Vay be, 200.000 nüfusluk küçük şehrim BARTIN'da ne Yiğit Babacanlar var mış! Rehber için Teşekkürler.

Abi bende Repo Sync kısmı var ya ne yapsam çözemedim 1 Job'da takılı kalıyor.

Merhaba, verdiğiniz repo Android 15 için de çalışır mı veya Android 15 için repo gibi bir şey var mıdır? Android 15 cihazıma TWRP derlicem de Model: Galaxy A07

Merhaba öncelikle emeğinize sağlık GitHub'tan TWRP kaynak kodları çekerken hata alıyorum adres mi değişti acaba?

Merhaba öncelikle emeğinize sağlık GitHub'tan TWRP kaynak kodları çekerken hata alıyorum adres mi değişti acaba?

Yardımcı olacak kimse yok mudur? Omix X600 NFC icin TWRP düzenlemesi yapmak istiyorum. Şu an uzun sürer dediğiniz yerde beklemekteyim 4 saat 30 dakikadır halen daha yükleme devam etmekte kullandığım OS Zorin OS 64 buraya kadar sorun yok bundan sonrasıki adımları biraz açıklayıcı anlatır iseniz sevinirim ve bu uzun sürer dediğiniz kaynak kod çekme işleminde bazı yerlerde kırmızı yazılar bazı yerlerde -eriselemiyir error hataları var bunlar sorun olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…