SnowRain

Yetkin
Yer
Antakya,Hatay
Cihaz
Redmi Note 11S
TWRP kurmaya çalışırken aşağıdaki hataları alıyorum.
-Tüm driverlar kurulu.

Kod:
Microsoft Windows [Version 10.0.26200.5751]

C:\platform-tools>fastboot devices.
HM5DC6ZPYXOBP fastboot.

C:\platform-tools>fastboot flash recovery recovery.img
Warning: skip copying recovery image avb footer (recovery partition size: 0, recovery image size: 67108864).
Sending 'recovery' (65536 KB) OKAY [ 1.682s]
Writing 'recovery' FAILED (remote: 'This partition doesn't exist')
fastboot: error: Command failed.

C:\platform-tools>fsatboot boot recovery.img
'fsatboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\platform-tools>fastboot boot recovery.img
Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.628s]
Booting FAILED (Status read failed (Too many links))

C:\platform-tools>

TWRP kurmaya çalışırken aşağıdaki hataları alıyorum.
-Tüm driverlar kurulu.

Kod:
Microsoft Windows [Version 10.0.26200.5751]

C:\platform-tools>fastboot devices.
HM5DC6ZPYXOBP fastboot.

C:\platform-tools>fastboot flash recovery recovery.img
Warning: skip copying recovery image avb footer (recovery partition size: 0, recovery image size: 67108864).
Sending 'recovery' (65536 KB) OKAY [ 1.682s]
Writing 'recovery' FAILED (remote: 'This partition doesn't exist')

C:\platform-tools>fsatboot boot recovery.img
'fsatboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\platform-tools>fastboot boot recovery.img
Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.628s]
Booting FAILED (Status read failed (Too many links))

Cihazınızda recovery partı yok, Fastboot flash boot recovery.img dener misiniz?

Cihazınızda recovery partı yok, Fastboot flash boot recovery. İmg dener misiniz?

Onu denedim zaten kodun en alt kısmında.

C:\platform-tools>fastboot boot recovery.img Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.628s] Booting FAILED (Status read failed (Too many links)) fastboot: error: Command failed.

Pardon flash kısmını gözden kaçırmışım şimdi oldu teşekkürler

Kod:
C:\platform-tools>fastboot flash boot recovery.img
Sending 'boot_a' (65536 KB)                        OKAY [  1.676s]
Writing 'boot_a'                                   OKAY [  0.501s]
Finished. Total time: 2.191s

Hocam şimdi her şey tamam yükle kısmından Magisk'i yükledim sonra no verity OPT encrypt ZIP yükleme çalıştıgımda hata aldım

@Jack İşte @Meriç ,
Hocam Magisk'i yüledim yeniden başlat sistem dedim ama TWRP'de açılıyor yeni rommu yüklemem gerekli :D

Son düzenleme:
Hocam CrDroid'i başarıyla kurmuş bulunmaktayım arayüzü beni çok cezbetmedi ama olduguna sevindim :D. Bundan sonra farklı sürüm veya üst sürüm ROM kurarsam olur mu? Örenğin crDroid Android 14 versiyonundan Pixel OS Android 15 veya 16ya geçersem sorun çıkar mı?

Hocam CrDroid'i başarıyla kurmuş bulunmaktayım arayüzü beni çok cezbetmedi ama olduguna sevindim :D. Bundan sonra farklı sürüm veya üst sürüm ROM kurarsam olur mu? Örenğin crDroid Android 14 versiyonundan Pixel OS Android 15 veya 16ya geçersem sorun çıkar mı?
Süper hocam. Hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim :) Dirty flash yapmadığınız sürece rahatça kurabilirsiniz. PixelOS'in Android 15 sürümünün link'i bulunmuyor ancak Android 14 bulunuyor XDA üzerinde. Tabiki bulabilirseniz boot imajı ile beraber wipe'ladıktan sonra flash'layabilirsiniz :) Size önceden attığım listede bulabilirsiniz bir şeyler illaki.

Süper hocam. Hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim :) dirty flash yapmadığınız sürece rahatça kurabilirsiniz. Pixel OS'in Android 15 sürümünün Link'i bulunmuyor ancak Android 14 bulunuyor XDA üzerinde. Tabii ki bulabilirseniz boot imajı ile beraber wipe'ladıktan sonra flash'layabilirsiniz :) size önceden attığım listede bulabilirsiniz bir şeyler illaki.

Hocam son olarak IMEI duruyor ama cihazda servis yok diyor ve arama yapamıyorum ne yapmam gerekli.

Hocam son olarak IMEI duruyor ama cihazda servis yok diyor ve arama yapamıyorum ne yapmam gerekli.
ROM'dan dolayı olabilir, ROM değiştirmeyi deneyin. MTK işlemcilerin böyle saçma sapan bir sıkıntısı var, o arama yapma ve arama gelme özelliğinde illa bir sıkıntı oluyor genelde.