SnowRain

Yetkin
Yer
Antakya,Hatay
Redmi Note 11S (fleur) cihazıma 3 kere IMEI gittiği için yeniden yüklettim. Bu cihaza TWRP veya OrangeFox yükleyip EFS yedeği alabilir miyim ve costom ROM kurabilir miyim?

@Jack İşte

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Meditek işlemcilerde IMEI atıp yedeklemesi kolay ancak o işlemcilerde ROM atmak sıkıntılı olabiliyor. Ben geçen günden beri Redmi Note 9'uma stock ROM kurmaya çalışırken çıldırıyorum. Yani sabır gerektiriyor işlem, bir de orjinal ROM dosyası.

@SnowRain, aşağıda bıraktığım rehberi inceleyebilirsiniz, isterseniz adım adım beraber de yapabiliriz. Android 13 sürümündesiniz değil mi?

Eğer sadece TWRP kurmak istiyorsanız, TWRP'nin orijinal sitesindeki dosya işe yarayacaktır. Sadece Android 13 ve 12 için işe yaradığı söylenmiş forumlarda. https://dl.twrp.me/fleur/twrp-3.7.0_12-1-fleur.img.html

Evet Android 13, özelleştirilebilen Android 15 kurmak istiyorum mümkün değil mi?

@SnowRain, Maalesef Android 15 ve Android 14 yok link'te verilen custom ROM listesinde. Ancak telefonun Telegram gruplarından zar zor Android 15 bulabilirsiniz. Büyük ihtimal Telegram'dakiler bug doludur ancak deneyebilirsiniz. Tüm ROM'ların listesi burada, en basitinden özelleştirmeleri en iyi olan CRDroid'e bakabilirsiniz. Telefondaki bug sayısını minimuma düşürmek için "Official" yazan ROM'lara bakabilirsiniz, CherishOS 4.9 ve 4.10 official'mış mesela.