Orası biraz öyle hocam. Özellikle aralarından adı duyulmuş veya sevildiğini duyduğum oyunları eklemeye çalışıyorum. Eklerkende karışıklık çıkabiliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?İndirim konularının amacı adı duyulmuş oyunların her indirimi için konu açmak demek değil hocam. Diğer platformlara bakarsınız, o platformdaki fiyat geçmişine bakarsınız. Ona göre fiyatı iyi ise konuyu açarsınız. Yoksa her indirim için konu açılırsa burası 5 dakikada bir konu alır.Özellikle aralarından adı duyulmuş veya sevildiğini duyduğum oyunları eklemeye çalışıyorum.
@Lorien ayrıca GOG yazan mesajıda düzelttim.
Oyunu daha önce oynamadım. O yüzden hikayeli olduğunu bilmiyordum. Sadece sevildiğini bildiğinden ekleyim dedim. Teşekkürler uyarınız için.
İndirim konularının amacı adı duyulmuş oyunların her indirimi için konu açmak demek değil hocam. Diğer platformlara bakarsınız, o platformdaki fiyat geçmişine bakarsınız. Ona göre fiyatı iyi ise konuyu açarsınız. Yoksa her indirim için konu açılırsa burası 5 dakikada bir konu alır.
Oyunu daha önce oynamadım. O yüzden hikayeli olduğunu bilmiyordum. Sadece sevildiğini bildiğinden ekleyim dedim. Teşekkürler uyarınız için.
- Makaleler
- 1
Hâlâ oynamayanlar varsa güzel fırsat.
- Makaleler
- 17
Oynamayan lütfen kalmasın.
Yeni konular
-
-
-
-
-