Az önce oyunu bitirdim ve neredeyse tüm kötü sonlarla bitirdm Markus Android'lerin toplanma kampına saldıramadı başarısız oldu, Alice ve Kara imha edildi, Connor Hank'i binanın tepesinden attı. Oyundan pek bir şey anlamadım sonu bana saçma geldi. Oyundaki başrol karakteri Connor sanıyordum ama bana göre Markus oldu Connor çoğu yerde başarısız oldu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Beyond Two Souls ve Heavy Rain'i de bitirdim şahsen bence en iyisi Beyond Two Souls. Oyun hala devam ediyor gibi bitti.Bence çok iyi, düşündürücü ve özenle yapılmış bir oyun. Oyunun yapımcı şirketi zaten bu tür oyunlarıyla ünlü bir şirket, ustasından çıkmış bir oyun.
holmes
Çalışkan
Az önce oyunu bitirdim ve neredeyse tüm kötü sonlarla bitirdm markus Android'lerin toplanma kampına saldıramadı başarısız oldu, alice ve kara imha edildi, connor Hank'i binanın tepesinden attı. Oyundan pek bir şey anlamadım sonu bana saçma geldi. Oyundaki başrol karakteri connor sanıyordum ama bana göre markus oldu connor çoğu yerde başarısız oldu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Yani kendi sonunuz sizi tatmin etmemiş istersen Detroit'i farklı seçimlerle tekrar dene çünkü oyunun güzel sonları güzel fightları var.
heart like a grave
Yetkin
Güzel ve başarılı oyun ama sıfır gameplay olması sıkabiliyor ya. Galiba tek gameplay odadan odaya saklandığımız kısım.
- Makaleler
- 17
Bence siz iyi bir son yapamadığınız için pek beğenmemişsiniz. Biraz daha dikkatli oynarsanız, bütün karakterleri sağ salim sona ulaştırabilirseniz çok seveceğinizi düşünüyorum.
Hocam dövüş yerlerinde falan hiç bir şeyi kaçırmadım ama karar verirken hepsinde saçmalamışım biraz. Hank'i ne yapıp ne ettim full barış seçeneklerini seçtim ama yine de aşağı düştü oradan sonra oldu her şey.O sona ulaşmak da kolay değil, tebrikler. Farklı seçimlerle yeniden oynamanı öneririm.