Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Epic Games dolar üzerinden satmıyor.
- Makaleler
- 17
Çoğu oyun böyle, bunun için insanlar Epic Games kullanıyorOyun Steam de 32 dolar, 1.100 lira ediyor. Epic Games'te ise 142 TL. Böyle bir fiyatlandırma hatası olamaz herhalde, arada 7 kat fark var.
Helox
Üstün
Her türlü oyunu satan şirket aynı.
Nedeni fiyatı güncel kura göre güncellememiş olmaları, başka bir neden yok. Önceden Steam'de de ₺142,00'ye satılıyordu.
- Makaleler
- 9
Platform fiyatları belirliyor. Steam dolara geçmeden önce firmalara dolar bu ülkede 10 lira ona göre ayarlayın diyordu. Oyunlar daha ucuza geliyordu. Epic Games bunu hala devam ettiriyor. Çoğu firmanın ülkelerin ekonomisini araştıracak yeterliliği yok, bu yüzden platform hangi fiyatı öneriyor ise ona göre fiyat koyuyorlar.
Steam, Türkiye için fiyatlandırma politikasından çekildiği için dolar üzerinden satış yapıyor. Ancak son kale olan Epic ise yıkılması an meselesi.
@AliTasmak, ''Hemen Kap'' seçeneği bu oyuna özel değil ve herhangi bir indirim yok, normal fiyatı 142,00 TL.
Epic Games dolar üzerinden satmadığı için çoğu oyunda Epic daha ucuz. Mesela ben az önce Call of The Wild'ın DLC paketlerini keşfettim. 30 liralık epic ödülüm vardı önce oyunu aldım sonra 95 liraya 4 harita DLC'si ve 5 tane de farklı DLC'ler aldım bu oyun için. Aynılarını Steam'den alsaydım 500-600 liradan aşağı çıkamazdım.
Hayır indirim yok. Epic'de o buton her zaman var.Bir indirim vardır ki tıkladığınız zaman hemen kap gibi seçenek çıkıyor