Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunun ilk kısmını oynadım, herhangi bir sorun yoktu fakat yeni bölüme geçince böyle oldu. Nasıl düzelebilir bu?
Örnek resim:

1762866037953262337371187909181.webp

Sistemim:
  • GT 1030
  • i5-9400F
  • H310M 2.0
  • 16 GB DDR4 3600MHz RAM

Arkadaşlar sorunu DDU ile ekran kartının sürücüsünü silip yeni sürücüye güncelledim sorun şimdilik çözüldü gibi. Ancak aynı sorunu tekrar yaşadım bu sefer de oyunu kapatıp açınca tekrar düzeldi ve şu anlık hata almadım.

Son düzenleme:
Oyunun ilk kısmını oynadım, herhangi bir sorun yoktu fakat yeni bölüme geçince böyle oldu. Nasıl düzelebilir bu?
Örnek resim:

Eki Görüntüle 200730

Sistemim:
  • GT 1030
  • i5-9400F
  • H310M 2.0
  • 16 GB DDR4 3600MHz RAM

Arkadaşlar sorunu DDU ile ekran kartının sürücüsünü silip yeni sürücüye güncelledim sorun şimdilik çözüldü gibi. Ancak aynı sorunu tekrar yaşadım bu sefer de oyunu kapatıp açınca tekrar düzeldi ve şu anlık hata almadım.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ekran Kartı Sürücü Güncellemesi:
- NVIDIA'nın resmi web sitesinden en son sürücüyü indirin.
- DDU (Display Driver Uninstaller) kullanarak eski sürücüleri tamamen kaldırın.
- Yeni sürücüyü yükleyin.

2. Oyun Ayarları Kontrolü:
- Oyun içindeki grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. (Özellikle çözünürlük ve detay ayarları)
- V-Sync ve diğer grafik teknolojilerini devre dışı bırakmayı deneyin.

3. Isı Kontrolü:
- Sistemin ısısını kontrol edin. Ekran kartı aşırı ısınıyorsa, fanların çalışıp çalışmadığını kontrol edin veya ısıyı düşürmek için kasayı açıp havalandırma sağlayın.

4. Monitör Bağlantılarını Kontrol Etme:
- Kabloların (HDMI, DisplayPort) sağlam bir şekilde bağlı olduğundan emin olun.
- Farklı bir kablo veya port deneyin.

5. Oyun Dosyalarını Doğrulama:
- Eğer oyunu Steam üzerinde oynuyorsanız, oyunun dosyalarını doğrulayın. (Steam Kütüphanesi > Oyun Sağ Tık > Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaları Doğrula)

6. Sistem Güncellemeleri:
- Windows işletim sisteminizi güncelleyerek en son güncellemeleri yükleyin.

7. Oyun Tamiri veya Yeniden Kurulum:
- Sorun devam ederse, oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

Daha fazla sorun yaşarsanız, ekran kartınızın teknik detaylarını kontrol edebilir veya daha fazla bilgi isteyebilirsiniz.