Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Psikiyatri bir rapor verebilecegini ve devamsizligi 10 gun uzatabilecegini soyledi, doğru mudur?
Psikiyatri raporu devamsızlığı 10 gün kadar uzatabilir, okul kabul ederse geçerli sayılır.
i5 7500F
Becerikli
Lise için diyorsanız uzatır. Heyet raporu ve yatış raporu da uzatıyor bildiğim kadarıyla.Psikiyatri bir rapor verebilecegini ve devamsizligi 10 gun uzatabilecegini soyledi, doğru mudur?
Koneko Toujou
Üstün
Psikiyatri bir rapor verebilecegini ve devamsizligi 10 gun uzatabilecegini soyledi, doğru mudur?
Dermatolojiye alerji testi yaptırıp heyet raporu iste. Toplam devamsızlığı 60'a çıkartıyor.
Dermatolojiye alerji testi yaptırıp heyet raporu iste. Toplam devamsızlığı 60'a çıkartıyor.
O kadara suanlik gerek yok ya, eger lazim olursa yapacağım.
MEB'in yönetmeliğine göre kaynaştırma/bütünleştirme öğrencilerine özürsüz hakkı 20 olmak şartıyla toplamda 70 gün devamsızlık hakkı tanır. Sizinki ise daha farklıdır muhtemelen. Ancak doğruluğu konusunda güvenmiyorsanız elinizin altında hali hazırda psikiyatrist varken araştırma da yapabilirsiniz. Burada size kimse doğru cevap veremez.
Ömer_Yeter
Yetkin
Ben 12.sinif döneminde heyet raporu alıp bir miktar uzatabilmistim. Alabiliyorsanuz onu alın.
Psikyatriden alacagin rapor ömür boyu yakana yapisabilir. Dikkatli olun.Psikiyatri bir rapor verebilecegini ve devamsizligi 10 gun uzatabilecegini soyledi, doğru mudur?
Sorun yok.Psikyatriden alacagin rapor ömür boyu yakana yapisabilir. Dikkatli olun.
MEB'in yönetmeliğine göre kaynaştırma/bütünleştirme öğrencilerine özürsüz hakkı 20 olmak şartıyla toplamda 70 gün devamsızlık hakkı tanır. Sizinki ise daha farklıdır muhtemelen. Ancak doğruluğu konusunda güvenmiyorsanız elinizin altında halihazırda psikiyatr varken araştırma da yapabilirsiniz. Burada size kimse doğru cevap veremez.
Tam anlayamadım hocam kaynaştırma öğrencisi değilim, Depresyon ve anksiyete tanılarım var ve ilaç kullanıyorum, doktor var dedi ama internette böyle bir rapor bulamadım.
Son düzenleme: