Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum 57
Üstün
Yapabilirler idare çoğu durumda devamsızlıkları sisteme geç işliyor.
Artık karneleri basmayacaklar mı? Bu kadar geç işleyeceklerini sanmıyorum.Yapabilirler idare çoğu durumda devamsızlıkları sisteme geç işliyor.
HDDKullanıyorum 57
Üstün
Artık karneleri basmayacaklar mı? Bu kadar geç işleyeceklerini sanmıyorum.
Karne basımı perşembe günü yapılır bir bakmışsın idare bugün girmiş devamsızlıkları bunu en iyi okula sorarak öğrenebilirsin.
Atatürkçü Kız
Uzman
Geçen hafta ve bu haftakiler hala yazılmamış, artık yazarlar mı?
Geçen sene bu zamanlar devamsızlığın yazılıp yazılmadığını hatırla, gene aynısını yapacaklardır.
Okula da pek güvenemiyorum. Mesela geçen devamsızlık yaptığımda bir ders daha gelmezsen kalırsın demişti, yazmamışlar. Düzgün bir şey söylemiyorlar. İlla gelmemizi istiyorlar. Ayrıca dünkü derslerin yarısında yoklama alınmış sadece. Yazacaklarını düşünmüyorum.Karne basımı perşembe günü yapılır bir bakmışsın idare bugün girmiş devamsızlıkları bunu en iyi okula sorarak öğrenebilirsin.
Xi4lben
Uzman
Hocam aynı dert bende var 12. sınıfım ve dün mezuniyet partimi yaptım ona rağmen devamsızlık hakkım olmadığından kaynaklı bugün ve yarın stajda olacağım ancak perşembe günü gitmenize gerek yok %99 ihtimalle karne basımı içinde olacakları için yok yazılmazsın eğer devamsızlık hakkın varsa gitmeyebilirsin tabii.Okula da pek güvenemiyorum. Mesela geçen devamsızlık yaptığımda bir ders daha gelmezsen kalırsın demişti, yazmamışlar. Düzgün bir şey söylemiyorlar. İlla gelmemizi istiyorlar. Ayrıca dünkü derslerin yarısında yoklama alınmış sadece. Yazacaklarını düşünmüyorum.
Bilmiyorum. 2 gün daha devamsızlık yapabilirim ama geçen hafta da 2 gün yapmıştım, bugün gitmedim. Bence son günlerde de yazmazlar devamsızlığı, umarım.Hocam aynı dert bende var 12. sınıfım ve dün mezuniyet partimi yaptım ona rağmen devamsızlık hakkım olmadığından kaynaklı bugün ve yarın stajda olacağım ancak perşembe günü gitmenize gerek yok %99 ihtimalle karne basımı içinde olacakları için yok yazılmazsın eğer devamsızlık hakkın varsa gitmeyebilirsin tabii.
Xi4lben
Uzman
Eğer tedirginseniz garantiye almak amacı ile veliniz ile okula gidin konuşun kapanmasına sayılı günler varken kalmaya gerek yok.Bilmiyorum. 2 gün daha devamsızlık yapabilirim ama geçen hafta da 2 gün yapmıştım, bugün gitmedim. Bence son günlerde de yazmazlar devamsızlığı, umarım.