Ben geçen sene de devamsızlıktan kaldım, bu sene de devamsızlığım fazlaydı. Müdür yardımcısı özürsüzden özürlüye geçirdi ama şu an devamsızlık özürlü 18, özürsüz 17. Bir senemi daha çöp etmek istemiyorum, kesin olarak birkaç günü silebilirler mi? Derslerim de iyi, geçen sene 82 ile kaldım.
Detaylar
Kim cevapladı?Normalde tolerans gösterip silmeleri lazım, toplam 20 özürlü 10 özürsüz hakkın bulunuyor. Bizim okulda şu an benim devamsızlığım 34 olmasına rağmen silecekler.
Ve evet direkt isterlerse devamsızlık dosyasını silebilirler veyahut faaliyet olarak yazabilirler. Fakat genelde bu insan dostu olmayan hayvanlar okulların başında olduğu için yapmayabiliyorlar. Özürlüye 2 tane daha geçirsen bile 15 özürsüzden kalıyorsun şu anki durumda. Gidip konuş ve halihazırda bir kere kaldığını ve bir daha olmamasını istediğini söyle, büyük ihtimalle yardımcı olurlar. Faaliyete geçirilebilme konusundan da bahsedebilirsin.
Ve evet direkt isterlerse devamsızlık dosyasını silebilirler veyahut faaliyet olarak yazabilirler. Fakat genelde bu insan dostu olmayan hayvanlar okulların başında olduğu için yapmayabiliyorlar. Özürlüye 2 tane daha geçirsen bile 15 özürsüzden kalıyorsun şu anki durumda. Gidip konuş ve halihazırda bir kere kaldığını ve bir daha olmamasını istediğini söyle, büyük ihtimalle yardımcı olurlar. Faaliyete geçirilebilme konusundan da bahsedebilirsin.
Koneko Toujou
Üstün
Ben geçen sene de devamsızlıktan kaldım, bu sene de devamsızlığım fazlaydı. Müdür yardımcısı özürsüzden özürlüye geçirdi ama şu an devamsızlık özürlü 18, özürsüz 17. bir senemi daha çöp etmek istemiyorum, kesin olarak birkaç günü silebilirler mi? Derslerim de iyi, geçen sene 82 ile kaldım.
Özürsüzü özürlüye geçirseler de kalırsın her türlü. Silme gibi bir lüks yok en fazla özürsüzü özürlü yapabilirler. Sisteme girdikten sonra silinemez.
- Makaleler
- 5
Toplam devamsızlığınızın 30'u geçmemesi lazım. Bizim okul yönetimi bana şey demişti ''özürsüzün 10'u geçmeyecek toplam 30 olacak.'' Şuan özürlü devamsızlığım 21 ama sorun olmayacağını söyledi. Size soru sormak istiyorum 1 sene kaldığınız halde durumu neden buralara kadar getirdiniz?
Ben geçen sene de devamsızlıktan kaldım, bu sene de devamsızlığım fazlaydı. Müdür yardımcısı özürsüzden özürlüye geçirdi ama şu an devamsızlık özürlü 18, özürsüz 17. bir senemi daha çöp etmek istemiyorum, kesin olarak birkaç günü silebilirler mi? Derslerim de iyi, geçen sene 82 ile kaldım.
Bizim okulda toplam 30 günü geçince kalıyorsun. Yani 29 gün özürsüz devamsızlik olsa bile bunun 20 gününü özürlüye çeviriyorlar çünkü maksimum 20 özürlü devamsızlık hakkın var.
fxwestro
Uzman
Her türlü kalıyorsun, silme gibi durum olmuyor en fazla özürlüye geçirirler o şekilde de kalıyorsun.
- Makaleler
- 6
30 günü geçtiğinden kalırsın.
Torpil yapmazlarsa bırakmaları lazım. Bizde silme için özürsüz günü özürlüye çevirmek için dilekçe verirdik, o dilekçeyi de müdür kabul etmezdi aslında MEB bunu öğrencilere hak tanımış ama işte inat. Sonuçta dilekçe müdürün onayına kalıyor. Bizi seven tutan bir hoca vardı, yardımcı olurduk ona o da idare ile iyiydi onun hatırına dilekçe sisteme işlenirdi bizzat kendisi zaten devamsızlık işlerinden sorumluydu diyebilirim. Onun sayesinde fotokopi veyahut A4'e elimiz ile yazı yazmak yerine onun verdiği fotokopiye imza atar günü yazar geçerdik iyi olurdu Allah razı olsun. Sadece 1 gün elimle yazdım sanırım o da kabul olmuştu veliniz yerine imza atabiliyorsunuz. Müdüre kaldığınızda bizim okulda zaten odasında bulamıyordunuz, odasında olsa somurtarak alır ki genelde kabul etmez velini arar. Klasik devlet okulu müdürü. Özürsüz gün çoktu hepsini özürlü güne geçirmiştik bu sayede, rapor alma derdinden kurtarıyor doktordan bu olay sadece, yine 30 gün sınırı devam eder. Ayrıca 30 gün gayet iyi bir süre çok ağır bir hastalık yoksa ameliyat vs. olağanüstü durum harici. Benim okuduğum zaman Ziya Selçuk sürekli af çıkardı iyi adamdı ben faydalanmadım ama faydalanıp 1 sene boyuna gelmeyen 2 3 kişi gördüm. Yani dilekçe işi vs. boşu boşuna yaptık ama ne yapalım...
Bakan Tekin hiç acımıyor, yapıştırıyor yargıyı gitsin. Öğrenci olsam ben sinir olurdum Allah yeni neslin yardımcısı olsun.
Bakan Tekin bana hep çocukken camide gördüğüm kurs hocasının disiplinini anımsatıyor. Hiç acıyacak biri gibi değil. Açık öğretim nimetti mesela üniversite sınavı için. Maddi durumu olmayan, evi okula uzak olan açısından hem zaman kaybını önlüyordu hem de dershane sistemini evde kurmasını sağlıyordu şimdi o da yok. Yeni nesil ile ilgili sorunu olan çok insan gördüm ama ben asla öyle bakmıyorum yazık yani.
Faaliyletli diye ayrı bir devamsızlık türü de var, 30 günden bağımsız diye biliyorum avantajı bu. Hiç yazılmadım ben faaliyetli. İşin komik tarafı ilkokuldan beridir var bu muhtemelen ben lisede muhtemelen devamsızlıkları giren hocamın beni yanlışlıkla faaliyetli yazması yani yazılmam sonucu keşif ettim. Aslında derste olmayıp okulda olan ve idareye vs. yardımcı olan etkinliklerde olan kişiler için iyi düşünülmüş.
Bakan Tekin hiç acımıyor, yapıştırıyor yargıyı gitsin. Öğrenci olsam ben sinir olurdum Allah yeni neslin yardımcısı olsun.

Bakan Tekin bana hep çocukken camide gördüğüm kurs hocasının disiplinini anımsatıyor. Hiç acıyacak biri gibi değil. Açık öğretim nimetti mesela üniversite sınavı için. Maddi durumu olmayan, evi okula uzak olan açısından hem zaman kaybını önlüyordu hem de dershane sistemini evde kurmasını sağlıyordu şimdi o da yok. Yeni nesil ile ilgili sorunu olan çok insan gördüm ama ben asla öyle bakmıyorum yazık yani.
Faaliyletli diye ayrı bir devamsızlık türü de var, 30 günden bağımsız diye biliyorum avantajı bu. Hiç yazılmadım ben faaliyetli. İşin komik tarafı ilkokuldan beridir var bu muhtemelen ben lisede muhtemelen devamsızlıkları giren hocamın beni yanlışlıkla faaliyetli yazması yani yazılmam sonucu keşif ettim. Aslında derste olmayıp okulda olan ve idareye vs. yardımcı olan etkinliklerde olan kişiler için iyi düşünülmüş.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Kanka şurada topu topu 9 ay okula gidiyorsun bu sürenin rahat 3 ayı tatil. 6 ay icin 30 gün devamsızlık hakkın var nasıl bitirebiliyorsun? Hayır bir de ikinci kere yapıyorsun aynı hatayı.
Sürekli tedavi raporu almadığın sürece kalırsın. Hiçbir okul idaresinin devamsızlık sileceğini zannetmiyorum.
Silseler bile milli eğitim bakanlığı öğrenirse idarenin başı yanar. Bu yüzden hayatta silmezler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı