Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

III. Osman

Yetkin
Devlet hastanesinde hangi koşulları sağlarsak burun estetiği yapıyorlar bilgisi olan var mı? Sigortanın ücretin bir kısmını karşılaması için vs. ne olması lazım? Burnumun uç bölgesi kemerli ve cidden tam nefes alamıyorum. Ucunu hafif kaldırınca çok daha iyi nefes aldığımı fark ettim. Her neyse özelde çok pahalı. Devlette nasıl oluyor bu süreç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Devlette burun estetiği yaptırmak diye bir şey yok. Eğer nefes alamıyorsan ya da burnun kırıksa ücretsiz tedavi veriyorlar. Onun dışındaki estetik kaygılarla yapılan operasyonları karşılamıyorlar. Ve bu devlette yapılan ameliyat ile herhangi bir estetik operasyonunun alakası yok. Beklentinden çok daha düşük kalabilir sonuç.
Devlette burun estetiği yaptırmak diye bir şey yok. Eğer nefes alamıyorsan ya da burnun kırıksa ücretsiz tedavi veriyorlar. Onun dışındaki estetik kaygılarla yapılan operasyonları karşılamıyorlar. Ve bu devlette yapılan ameliyat ile herhangi bir estetik operasyonunun alakası yok. Beklentinden çok daha düşük kalabilir sonuç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yönlendirmiş gibi olmayayım ama bir arkadaşım devlet hastanesinde burun estetiği yaptırdı. Hiç bir ücret ödemedi ve çok da memnun kaldı. İş biraz da doktorda bitiyor.

Devlet hastanesinde hangi koşulları sağlarsak burun estetiği yapıyorlar bilgisi olan var mı? Sigortanın ücretin bir kısmını karşılaması için vs. ne olması lazım? Burnumun uç bölgesi kemerli ve cidden tam nefes alamıyorum. Ucunu hafif kaldırınca çok daha iyi nefes aldığımı fark ettim. Her neyse özelde çok pahalı. Devlette nasıl oluyor bu süreç?

Estetiğin tüm ücretini tamamen siz ödersiniz. Eğer sorun varsa tam donanımlı bir devlet hastanesinde veya şehir hastanesinde doktora görünün. O da duruma göre ameliyat verebilir, o zaman ödeme yapmazsınız.

Aynı sorun bende de var. Küçükken kemik kırılmış doğuştan değil bende. Devlette olmuyor kac doktora gittik, önce o kırk kemik parçası alınacak sonrası (estetik olsun/olmasın) bizim tercihimiz.

Valla sağlığınızı etkileyecek ölçüde bir sorununuz yoksa eğer o ameliyat çok zor iş. Çekilecek iş değil.😔 Hele bir de doktor düzgün yapamazsa kaç defa daha ameliyat olmak zorunda kalırsınız. Dersiniz ki ben nerden bu işe kalkıştım, Allah'ta belamı versin diye. Bankacı arkadaşım 3 kere ameliyat oldu öyle. O günleri hatırlamak bile istemiyor.

Hocam hem tedavi edip hem şeklini düzeltenler de var diye biliyorum ben. Tabii bir ücret ödemesi oluyordur bunun ek olarak ama çok daha uygundur.

Vallahi sağlığınızı etkileyecek ölçüde bir sorununuz yoksa eğer o ameliyat çok zor iş. Çekilecek iş değil.😔 Hele bir de doktor düzgün yapamazsa kaç defa daha ameliyat olmak zorunda kalırsınız. Dersiniz ki ben nereden bu işe kalkıştım, Allah'ta belamı versin diye. Bankacı arkadaşım 3 kere ameliyat oldu öyle. O günleri hatırlamak bile istemiyor.

En fazla 1-2 ay sıkıntı yaşarsın sonra kurtulursun

Estetiğin tüm ücretini tamamen siz ödersiniz. Eğer sorun varsa tam donanımlı bir devlet hastanesinde veya şehir hastanesinde doktora görünün. O da duruma göre ameliyat verebilir, o zaman ödeme yapmazsınız.

Öderim sıkıntı yok en azından özeller gibi 70k fiyat çekmezler diye tahmin ediyorum