Ömer_Yeter
Yetkin
Olabilecek en büyük ve kolları her yere uzanabilen bir oluşum canlanıyor benim aklımda.
Olabilecek en büyük ve kolları her yere uzanabilen bir oluşum canlanıyor benim aklımda.
Komünistler devleti yıkmak istiyor. Sanki bir tık kendilerinden öğrenmek lazım ideolojileri, di mi?Sorun.
Yıl olmuş 2025 hala komünist komünist şeyler yok şu yok bu yok devlet yapsın yok gitsin devlet daha çok vergi alsın bana hizmet etsin yahu arkadaş devlet senden paranı alıyor sonra sana sözde hizmet veriyor ve hepsi birbirinden rezalet ki o para senin paran senden aldığı parayı sana hizmet olarak geri vermesi gerekiyor ama vermiyor her şey yandaşlarına gidiyor.
Komünizm ile sosyalizmin farkını biliyorum sadece bu tarz şeylerde önemli olan şey gerçekte ne olduğu değil halkın nasıl düşündügüdür örneğin akpliler ben sağcıyım diyince kast edilen piyasacılık, liberalizm değil dini muhafazakarlıkdır.Komünistler devleti yıkmak istiyor. Sanki bir tık kendilerinden öğrenmek lazım ideolojileri, di mi?
Vergi.Olabilecek en büyük ve kolları her yere uzanabilen bir oluşum canlanıyor benim aklımda.