Sorun.

Yıl olmuş 2025 hala komünist komünist şeyler yok şu yok bu yok devlet yapsın yok gitsin devlet daha çok vergi alsın bana hizmet etsin yahu arkadaş devlet senden paranı alıyor sonra sana sözde hizmet veriyor ve hepsi birbirinden rezalet ki o para senin paran senden aldığı parayı sana hizmet olarak geri vermesi gerekiyor ama vermiyor her şey yandaşlarına gidiyor.

Sorun.

Yıl olmuş 2025 hala komünist komünist şeyler yok şu yok bu yok devlet yapsın yok gitsin devlet daha çok vergi alsın bana hizmet etsin yahu arkadaş devlet senden paranı alıyor sonra sana sözde hizmet veriyor ve hepsi birbirinden rezalet ki o para senin paran senden aldığı parayı sana hizmet olarak geri vermesi gerekiyor ama vermiyor her şey yandaşlarına gidiyor.
Komünistler devleti yıkmak istiyor. Sanki bir tık kendilerinden öğrenmek lazım ideolojileri, di mi?

Komünistler devleti yıkmak istiyor. Sanki bir tık kendilerinden öğrenmek lazım ideolojileri, di mi?
Komünizm ile sosyalizmin farkını biliyorum sadece bu tarz şeylerde önemli olan şey gerçekte ne olduğu değil halkın nasıl düşündügüdür örneğin akpliler ben sağcıyım diyince kast edilen piyasacılık, liberalizm değil dini muhafazakarlıkdır.

Bununla alakalı çok güzel bir meem vardı ama buladım bulunca atarım
Screenshot_20250907_141056_Reddit.webp

Son düzenleme:
En azından Türkiye için her gelen iktidarın bürokrasisini ele geçirdiği, burjuvazi (Aslında böyle bir sınıf ülkede yok, aslında kastım yandaş zenginlerdir.) hariç kimsenin işine yaramayan, garibanı gariban zengini zengin eden ucube yapı. Bu da malum Amerikan mandacısı kitlenin devlet kurumunu bu hale getirmesi sonucu oldu. Bizde sağ iktidar olup da Amerika ile aynı yatağa girmeyen olmadı. Ya da Atatürk dönemi hariç (Ülkenin tek tam bağımsız dönemidir herhalde.) direkt Amerika ile soğuk olan da olmadı. Ülkede halkçı parti kalmadı :LOL::LOL:.

1960 - 1971 - 1980 derken Amerikan yalayıcısı ucube bir yapı oldu devletimiz. Dümdüz Amerikan uydusu bir yapıyız devletçe, hükümetçe üzücü ama gerçek bu.

Son düzenleme: