Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Pavyon'da yerdim.
Hayır. Yemek kartı verir o zaman. Para veriyorsa özgürsündür.Birayı keyif için içtiklerini mi sanıyorsun? Bu oranda %5 falan alkol anca Türk'leri sarhoş ediyor bi de envantere döner bıçağı falan ekliyor karısını kessin diye. Diğer ülkelerde millet kola ayran yerine bira içiyor yemeğin yanında, sandığın gibi bi durum yok yani. Gazlı içecek sonuçta, adam yemekle normalde içiyorsa devlet yardımıyla da içiyor. Ben alışık değilim ayran veya şekersiz kola içerim ama ortada keyiflik durum olmadığını belirtmek lazım. He tabi devletin yemek yardımı parasıyla gidip viski de alabilirsin, etik değil hatta belki tespit ederlerse yardımı kesebilirler mantığa dayanarak.
Ne sıkıntısı?Ben bira icmem. Hangi sart olursa olsun. Onu gectim yardima muhtac oldugum halde gelen yardimla bira aliyorsan orada bir sikinti vardir zaten.
Bira diye diye bir hal oldunuz. Sadece alkolik insanlar aç olduğu halde bira alır. Alkolik olmayı normal görüyorsan vah halimize.
Bira diye diye bir hal oldunuz. Sadece alkolik insanlar aç olduğu halde bira alır. Alkolik olmayı normal görüyorsan vah halimize.