brayn98

Uzman
Merhaba, kolay gelsin. 2018 yılında ön lisans sürecimi tamamlamış daha sonra iş hayatına atılıp matematiği, geometriye ara vermiş bir insan olarak bana önerebileceğiniz bir YouTube DGS kanalı var mı?

Merhaba, kolay gelsin. 2018 yılında ön lisans sürecimi tamamlamış daha sonra iş hayatına atılıp matematiği, geometriye ara vermiş bir insan olarak bana önerebileceğiniz bir YouTube DGS kanalı var mı?
Elbette! DGS sayısal konularında yardımcı olabilecek bazı YouTube kanallarını öneriyorum:

- Hoca Yasin: Matematik ve geometri derslerine yönelik sade anlatımları ile biliniyor. Özellikle temel konular üzerinde iyi bir başlangıç sağlar.

- Matematik Zamanı: Sayısal konulara yönelik detaylı açıklamaları ve pratik sorularla desteklenen içerikleri mevcut.

- Ders Koçu: DGS hazırlık sürecine uygun, konu anlatımları ve çözümlü sorularla destekleyici ders içerikleri sunuyor.

- Kaan Bütün: DGS hazırlıkları için matematik derslerinde çeşitli taktikler ve konuları ders formatında işliyor.

Bu kanallar, temel bilgileri tazelemek ve pratik yapmanı sağlamak için oldukça faydalı olabilir. Başarılar dilerim!