ALCYONEUS 17

Uzman
Malumunuz bu pazar DGS sınavı yapılacak belki burada da bu sınava çalışanlar vardır diye yazıyorum hedefleriniz ve netleriniz nelerdir? Kazanırsanız nereye gitmeyi planlıyorsunuz kazanamazsanız ne yapmayı planlıyorsunuz ve DGS 2026'da ne derece bir zorluk bekliyorsunuz sizce DGS 2025 gibi mi olur yoksa biraz daha basitleştirilmiş şekilde mi karşımıza çıkar?

Ben geçen sene girdim sınava. Matematik önceki sınavlara göre zordu stil değişikliğine gitmişler. Bence bundan sonra matematik geçen seneye benzer.

Yaptım hocam, ilk tercihime yerleştim.

Hangi bölüme yerleştiniz? Ben geçen sene okulum uzayacak diye çalışamadım ve hiçbir şey yapamadım, 20 soruyu anca çözebildim 19'unu işaretlemeye cesaretim oldu onda da 3 yanlışım çıktı. Şimdi bayağı bir kendimi zorladım denemelerim çok çalkantılı geliyor bazen 17'ye kadar düşerken bazen 32-35 netleri görüyorum ama kazanabileceğimden de emin değilim. Sanki hiç çalışmamışım gibi geliyor aynı benim gibi bir sürü öğrenci var sosyal medyada gördüm bununla ilgili videolar da çekiliyor kazanamayacağım hissiyatı oluşmaya başladı.