Detaylar
Kim cevapladı?Bildiğim kadarıyla bayramda kargo firmaları çalışmıyor hocam. Kargoya verilse dahi muhtemelen 23'ünde gelecektir. Tabii ürüne bağlı olarak erkenden gelebilme ihtimali de var, net bir şey söyleyemiyorum. İyi Sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ürün sipariş verdim, tahmini teslimat 23 Mart Pazartesi yazıyor. Daha erken gelme ihtimali var mı? DHL kargo bayramda çalışır mı?
Hiçbiri çalışmıyor.
Hellmonger
Becerikli
Bir ürün sipariş verdim, tahmini teslimat 23 Mart Pazartesi yazıyor. Daha erken gelme ihtimali var mı? DHL kargo bayramda çalışır mı?
Yani bazen böyle 23 diyor, o tahmini diyor ama bir bakmışsın diyelim bugün verdin, yarın hop gelebiliyor. Belli olmaz; bir ihtimal yarına kadar gelirse olur ama bugün kargoya verildiyse. Yani az önce geç verdiyseniz siparişi, olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
cemkaraca
Yetkin
Bu sabah verdim yarin kargoya verilir muhtemelen. Amazondan verdim ve Amazondan verdigim cogu siparis maksimum 3 gunde geldi ama araya bayram giriyor o yuzden.Yani bazen böyle 23 diyor, o tahmini diyor ama bir bakmışsın diyelim bugün verdin, yarın hop gelebiliyor. Belli olmaz; bir ihtimal yarına kadar gelirse olur ama bugün kargoya verildiyse. Yani az önce geç verdiyseniz siparişi, olmaz.
Hellmonger
Becerikli
Bu sabah verdim yarin kargoya verilir muhtemelen. Amazon'dan verdim ve Amazon'dan verdigim cogu sipariş maksimum 3 gunde geldi ama araya bayram giriyor o yuzden.
Ben az önce verdim sipariş Amazon'dan Ankara'dayım 19 Mart teslimat diyor. Yer ile alakalı olabilir tabii.
Görkem Say
Üstün
Genelde arife gunu yarim gun calisiyorlar, bayramin ilk 2 gunu calismiyorlar.
cemkaraca
Yetkin
Belki olabilir. Normalde Amazon'da tahmini teslim tarihinden 1 veya 2 gün önce geliyordu buraya.Ben az önce verdim sipariş Amazon'dan Ankara'dayım 19 Mart teslimat diyor. Yer ile alakalı olabilir tabii.
Bugün kargoya verilmiş, Ankara'dan geliyor. 1 hafta önce aldığım bir üründe Amazon'un Ankara tesisinden geliyordu, 3 günde gelmişti ama bu sefer bayram tatilinden dolayı pazartesiye sarkacak sanırım.
Son düzenleme: