Detaylar
Kim cevapladı?Ben ASUS ROG marka model bir laptop kullanıyorum, 2x16 GB yükseltmesi ile 3050 Ti ultra grafiklerde dahi oynatıyor beni 1080P'de. Ama en baş ağrıtmayacak 4060 modelli bir laptop almaktır özellik açısından.
Bu videodan görebilirsin, saydığım özelliklerden daha kötü bir 3050 ile rahat oynuyor gibi gözüküyor.
Bu videodan görebilirsin, saydığım özelliklerden daha kötü bir 3050 ile rahat oynuyor gibi gözüküyor.
nyaa
Uzman
Ben ASUS ROG marka model bir laptop kullanıyorum, 2x16 GB yükseltmesi ile 3050 Ti Ultra grafiklerde dahi oynatıyor beni 1080P'de. Ama en baş ağrıtmayacak 4060 modelli bir laptop almaktır özellik açısından.
Hiç 12 GB VRAM'li GPU aramayan yani benim hata aşağıda halen çözüm bulamamış adamlar.
Hiç 12 GB VRAM'li GPU aramayan yani benim hata aşağıda halen çözüm bulamamış adamlar.
İnan böyle bir sorunu hiç görmedim ve yaşamadım, Blizzard'a ticket atarak sorunu bildirmen iyi olur. Belki incelerler.
nyaa
Uzman
İnan böyle bir sorunu hiç görmedim ve yaşamadım, Blizzard'a ticket atarak sorunu bildirmen iyi olur. Belki incelerler.
Kaç seneden beri insanlar yaşıyor düzeltmemişler şimdi mi düzeltecekler.
Bak bu iyi dediğin bir laptop var mı?
Kaç seneden beri insanlar yaşıyor düzeltmemişler şimdi mi düzeltecekler.
Bak bu iyi dediğin bir laptop var mı?
Bu modeli kesinlikle öneririm.
6 GB VRAM'e sahip bir 3050 modeli ve iyi bir işlemcisi var. Diablo için birebir. Fakat tek büyük eksiği cihazı aldığın gibi ya 2x8GB ile 16'ya çıkar, ya da benim en büyük tavsiyem olan 2x16 32'ye çıkar. 8 GB RAM hiç yeterli değil.
Ama onun dışında 13. nesil Intel işlemcisi, 6 GB'lık ekran kartı ve fiyatı ile çok iyi bir alternatif. 32 GB RAM yükseltmesi yaparsan hatırı sayılır bir performans yükseltmesi alacaksın, çok rahat oynarsın Diablo 4'ü.
Diablo'nun bir iki sorunu gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor, ben konsol üzerinden oynuyorum bilgisayarı terk edeli çok oldu. İlk çıktığında RAM kullanımı hatası vardı ve inanılmaz düzeydeydi. Bazı insanlar 32 GB RAM'in 22 GB'ını kullandığına ve drop yediklerini söylüyordu. Ama senin sorunun cidden üzücüymüş.
Yukarıda ki linkte ucuz olan modeli önerdim, biraz daha bütçe arttırabilirsen bu modeli de öneririm. Bunda RAM yükseltmeli zorunlu değil, opsiyonel bir seçenek olur.
HP ve Lenovo cihazları şu dönemde gerçekten önermek çok büyük risk, çünkü garip garip sorunlara sahip. Onun dışında Asus TUF serisi de önermek isterdim ama ucuz olmaktan çıkıyor o zaman.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-