Diablo IV hikayesi önemli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 32
  • Etiketler Etiketler
    diablo önemli

raun

Uzman
Hikayesi pek önemli olmayan oyunların çoğunda yan monitörden bir şeyler açıp oynamaya alıştığım için Diablo tam da bunu yapmaya uygun bir oyun gibi, aranızda böyle oynayan var mı hiç veya bu oynanışı önermez misiniz?

Tabii ki hikaye önemli. Hikayeyi bitirmeden DLC oynarsanız zaten pek bir şey anlamazsınız. Önerimizi yapar geçeriz.

Tabii ki hikaye önemli. Hikayeyi bitirmeden DLC oynarsanız zaten pek bir şey anlamazsınız. Önerimizi yapar geçeriz.

Anlatmaya çalıştığım şey bunun kayda değer olup olmadığı, Doom'un veya resident evilında bir hikayesi var ama asıl amaç onlar değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinematiklerini YouTube'dan izledim. Gerisi keyifsiz ve sıkıcı. Diablo 4'ü kimse hikayesi için oynamıyor zaten. Şu anda Blazing Scream Warlock kasıyorum mesela. Oyunun asıl olayı hikaye değil.

Sinematiklerini YouTube'dan izledim. Gerisi keyifsiz ve sıkıcı. Diablo 4'ü kimse hikayesi için oynamıyor zaten. Şu anda blazing scream Warlock kasıyorum mesela. Oyunun asıl olayı hikaye değil.

Kesinlikle bende böyle düşündüğüm için foruma yazmak istedim sinematikler ne kadar güzel olsa da rastgele konuştuğumuz NPC'ler de bir o kadar donuk.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…