Azalmayla veya çoğalmayla alakası yok ki güzel dostum. Kelleleri keserler, ülkedeki birçok kişi dünden razı +mülteciler ki çoğu şeriatçı.Türkiyede müslümanlık her geçen gün azalırken şeriatın gelebileceğini sanmam![]()
Azalmayla veya çoğalmayla alakası yok ki güzel dostum. Kelleleri keserler, ülkedeki birçok kişi dünden razı +mülteciler ki çoğu şeriatçı.Türkiyede müslümanlık her geçen gün azalırken şeriatın gelebileceğini sanmam![]()
Kelle kesme işi o kadar kolay yürümez. "birçok kişi dünden razı" ama harekete geçebilmeleri o kadar da kolay değil.Azalmayla veya çoğalmayla alakası yok ki güzel dostum. Kelleleri keserler, ülkedeki birçok kişi dünden razı +mülteciler ki çoğu şeriatçı.
TSK ve devletin tüm daireleri tek bir adamın ağzına bakıyor. Silahlar, para her şey onların elinde ki evet tekrar söylüyorum en azından %50'si dünden razı ne olacakları ne olmayacakları bilmiyor belki ama razı.Kelle kesme işi o kadar kolay yürümez. "birçok kişi dünden razı" ama harekete geçebilmeleri o kadar da kolay değil.