Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıktı, Arnavutluk'tan iadesi isteniyor

Konu üzerine biraz daha araştırma yapacağım, peygamber döneminde yazılan ve şu an basımı olan bir hadis kitabı var mıdır? Varsa atabilir misiniz? Okumak istiyorum.
Peygamber döneminde yazılan bir hadis kitabı yok, Peygamber döneminde aynı Kuran gibi hadisleri çeşitli yerlere yazıyorlar, sonra sahabilerden ders alan İmamlar bu yazıları kitaba geçiriyor. İlk hadis kitabını yazan kişi Hemmam ibn Munebbih adında bir alim, kendisi 660 yılında doğuyor. Yani Hz.Ali döneminde. Kendisi bizzat sahabilerin ağzından hadisleri yazıyor kitabına. Yalan olması imkansız yani. Kitabın adı Sahife. İnternette aratırsanız PDF'leri çıkar mutlaka karşınıza.

Bazı yerlerde Hz. Muhammed'e hakaret ettiği yazıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Hz. Muhammed'e hakaret etmiyor. Muhammed'in 9 yaşında bir çocukla evlendiğine dile getirdiği için tartışma konusu oluyor. Böyle bir gerçeği söylediği için tehdit ediliyor, hapsi isteniyor. Tek söylediği bunlarda değil de. Yani kısaca, gerçekleri konuştu diye adı peygambere ve dine hakaret etti oldu.

Buhari Farslı, Arap değildir. Arap olmayana inanmaya devam ediniz.

6 yaşındaki bir çocukla evlenmenin ahlaka sığmadığını söylüyor ve şeriatçıları kudurtuyor.
Linçleyenlerin hiçbiri videoyu izlememiş. Sosyal medyada kim ne derse ona inanan kitle var. Bunlar onlardan. Araştırma sorgulama yok ki bunlarda. İçeriği izleyen gerçeği görür.

Şu an bu adamın insan hakları elinden alınmaya çalışılıyor, çocuğun yerinde olsam direkt olarak suçlu iadesi olmayan herhangi bir ülkeye iltica eder hayatımı bu varlıklardan kurtarırdım.

Gitsin Amerika'ya, kimse karışamaz ona orada dilediği gibi fikirlerini yerine getirebilir.

İfadeler: 444
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…