- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Dünya'ya sergileyecekleri bir delilleri yok, ama dünya kadar bağış topluyorlar. Bu bizim insanlarımız ne zaman akıllanacak bu tür şeylere karşı bilmiyorumFark etmez sonuç olarak ikisinin elinde dünyaya sergileyecekleri bir delil yok olsaydı zaten Tanrının varlı kanıtlanmış olurdu.
@Nefs İlmi ACM'nin iddiaları ve karşı iddialara verdiği cevabı paylaştığı videoyu buraya koyup, DT'nin veya bu dramadaki ACM'nin saldırdığı diğer Müslüman veya Müslüman olmayan insanların cevap verdiği videoları koymamanız ne kadar etik? Konu DT ise bari onun kendini savunduğu kesitleri falan paylaşsaydınız. ACM'nin küfür davası hakkında ''sadece ifade verdin'' demesi de çok komik, halbuki DT katıldığı programda küfür davasında ona ait olmayan küfrü sanki ona etmiş gibi gösterdiğini, ortaya attığı anlık küfrü kendi üstüne sahiplendiğini ve davadan bir şey çıkmayacağını söylemişti. ACM bunlara karşılık vermiyorsa ve konudan kaçıyorsa demek ki kabul ediyor. Çünkü konuştuğ konu buydu.
Tek bildiğim p*dofili birini savunduğu ve küfürlü tweetler yazıp yazıp sildiği.
@Nefs İlmi Acm'nin iddiaları ve karşı iddialara verdiği cevabı paylaştığı videoyu buraya koyup, Dt'nin veya bu dramadaki Acm'nin saldırdığı diğer Müslüman veya Müslüman olmayan insanların cevap verdiği videoları koymamanız ne kadar etik? Konu dt ise bari onun kendini savunduğu kesitleri falan paylaşsaydınız. Acm'nin küfür davası hakkında "sadece ifade verdin" demesi de çok komik, halbuki dt katıldığı programda küfür davasında ona ait olmayan küfrü sanki ona etmiş gibi gösterdiğini, ortaya attığı anlık küfrü kendi üstüne sahiplendiğini ve davadan bir şey çıkmayacağını söylemişti. Acm bunlara karşılık vermiyorsa ve konudan kaçıyorsa demek ki kabul ediyor. Çünkü konuştuğ konu buydu.
Tek bildiğim p*dofili birini savunduğu ve küfürlü tweetler yazıp yazıp sildiği.
Bunları takip edenleri de bunları da anlamıyorum.
Oyun girdiğimde arkada çalması için tartışma programı açıyorum, bir tanesi bunlarındı. Fakat ACM ile ilgili iddialar çok kötü onu biliyorum. ACM'nin millete Arapça bilmiyor deyip, kendisinin defalarca ardı ardına Arapça okumakta hatalar yaptığını paylaşan biri vardı. ACM büyük ihtimal ona da küfür etmiştir sonra silmiştir.
DT herbokologluk yaptığı için çamura basmış, doktor adama tıp öğretmek nedir? E adam da haklı olarak gel tartışalım o zaman demiş. Sıkıntı göremedim.
Süreci de bilmiyorum açıkçası, ikisi de takip ettiğim kişiler değil, ne Islamci ne de agnostik biri merak eksenimde değil. DT'yi az çok bilsem de ACM'yi hiç tanımam. Dolayısıyla dediğim gibi süreci bilmiyorum, yorum yapmam da sağlıksız olur.
Ama şöyle bir düsturum vardır: Bilim konuşuluyorsa tamamen apolitik bir eksende her olasılığı değerlendirecek şekilde konuşulmalı. ACM'yi bilmem ama DT bu düsturda değil. Arap düşmanı olan, seküler milliyetçilere yanlayan bir eleman. Hazırladığı videolarda da bu taraflılığını açıkça görmek zor değil.
Süreci de bilmiyorum açıkçası, ikisi de takip ettiğim kişiler değil, ne Islamci ne de agnostik biri merak eksenimde değil. DT'yi az çok bilsem de ACM'yi hiç tanımam. Dolayısıyla dediğim gibi süreci bilmiyorum, yorum yapmam da sağlıksız olur.
Ama şöyle bir düsturum vardır: Bilim konuşuluyorsa tamamen apolitik bir eksende her olasılığı değerlendirecek şekilde konuşulmalı. ACM'yi bilmem ama DT bu düsturda değil. Arap düşmanı olan, seküler milliyetçilere yanlayan bir eleman. Hazırladığı videolarda da bu taraflılığını açıkça görmek zor değil.
RockyHighway79
Üstün
Altın gününde dedikodu yapan teyzeler gibi konu açmışsınız; şahsen bu ikisinin kavgası umurumda değil.
Madem böyle bir konu açtınız, bari Diamond Tema'nın kendini savunduğu yerleri de koysaymışsınız. Biz de "rasyonel ve akılcı" bir şekilde kimin haklı, kimin haksız olduğu konusunda fikrimizi beyan edebilseydik. Konuda kendi görüşlerinizi empoze etmeye çalışmışsınız sadece.
Madem böyle bir konu açtınız, bari Diamond Tema'nın kendini savunduğu yerleri de koysaymışsınız. Biz de "rasyonel ve akılcı" bir şekilde kimin haklı, kimin haksız olduğu konusunda fikrimizi beyan edebilseydik. Konuda kendi görüşlerinizi empoze etmeye çalışmışsınız sadece.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Çüş! Kaynağın ne merak ettim bak şimdi.Tek bildiğim p*dofili birini savunduğu ve küfürlü tweetler yazıp yazıp sildiği.
Sen akıl mekanizmanı kapatmışsın. Olan biteni kendim gördüm. DT'nin küfrettiği videoları, tweet'leri kendim gördüm. Bilmesek inanacağız ya.ACM'nin iddiaları ve karşı iddialara verdiği cevabı paylaştığı videoyu buraya koyup, DT'nin veya bu dramadaki ACM'nin saldırdığı diğer Müslüman veya Müslüman olmayan insanların cevap verdiği videoları koymamanız ne kadar etik? Konu DT ise bari onun kendini savunduğu kesitleri falan paylaşsaydınız. ACM'nin küfür davası hakkında ''sadece ifade verdin'' demesi de çok komik, halbuki DT katıldığı programda küfür davasında ona ait olmayan küfrü sanki ona etmiş gibi gösterdiğini, ortaya attığı anlık küfrü kendi üstüne sahiplendiğini ve davadan bir şey çıkmayacağını söylemişti. ACM bunlara karşılık vermiyorsa ve konudan kaçıyorsa demek ki kabul ediyor. Çünkü konuştuğ konu buydu.
Bana etik dersi vermeye çalışacağına önce kendin biraz düşünmeye bak.
Şükür ya adam akıllı yorum. Buradakiler de videoları izlemeden anca mabatlarından bildiklerinden sallasın. En azından senin gibi "bilmiyorum" diyebilirlerdi.DT herbokologluk yaptığı için çamura basmış, doktor adama tıp öğretmek nedir? E adam da haklı olarak gel tartışalım o zaman demiş. Sıkıntı göremedim.
Konudaki sözde tarafsız elemanlar ACM'nin 1 saatlik videosunu izlesinler bakalım.
ACM'nin Nurettin Yıldız hakkındaki düşüncelerini bi araştırmanı isteyeceğim.
Diamond Tema ACM ile ilgili yaptığı taklit videosu hakkında kendisine yakışmadığını ve kaldırdığını söyledi. O videoda küfür yok ama gerçekten de bir insanı böyle taklit etmek yakışan bir şey değil. Onun dışında bir küfür yok zaten ACM küfür davası açmış, davadaki sadece 2 kelime var. Bir tanesi ''Bunlar ile mi uğraşacağız a*koyayım'' diğeri ise sen deve sidiği içmeye devam et. Gerçekten de ACM'nin anneme küfür ediyor deyip neden davada deve sidiği iç dedi diye dava ettiğini merak ettim. Gerçi ACM deve sidiği içilmesini savunan biri, adam içmeye devam edebilirsin demiş neye kızmış o da garip.Çüş! Kaynağın ne merak ettim bak şimdi.
Sen akıl mekanizmanı kapatmışsın. Olan biteni kendim gördüm. DT'nin küfrettiği videoları, tweet'leri kendim gördüm. Bilmesek inanacağız ya.
Bana etik dersi vermeye çalışacağına önce kendin biraz düşünmeye bak.
ACM'nin konulardan kaçtığı videoyu inceledim, dava konusunda sadece ifade verdin deyip, küfür davasında nasıl sıçtığını söylememiş. Gürkan Engin veya Sinan Canan'ın ACM ile tartışmalarına bakabilirsin.Konudaki sözde tarafsız elemanlar ACM'nin 1 saatlik videosunu izlesinler bakalım.
Deve sidigi eskiden icilirdi. Cunku collerde, kuraklikta su olmadigindan deve sidigi icilebiliyordu yani. Neden insanlar bunu anlamiyor ki? Anlamadim gitti. Eski zamanlarda yoklukta boyleydi yani. Savunmaktan kasti da ne, gelin icin mi simdi diyor?ACM'nin Nurettin Yıldız hakkındaki düşüncelerini bi araştırmanı isteyeceğim.
Diamond Tema ACM ile ilgili yaptığı taklit videosu hakkında kendisine yakışmadığını ve kaldırdığını söyledi. Onun dışında bir küfür yok zaten ACM küfür davası açmış, davadaki sadece 2 kelime var. Bir tanesi ''Bunlar ile mi uğraşacağız a*koyayım'' diğeri ise sen deve sidiği içmeye devam et. Gerçekten de ACM'nin anneme küfür ediyor deyip neden davada deve sidiği iç dedi diye dava ettiğini merak ettim. Gerçi ACM deve sidiği içilmesini savunan biri, adam içmeye devam edebilirsin demiş neye kızmış o da garip.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-